I spot 2012 grupa Łódź
Re: I spot 2012 grupa Łódź
Drogi Vito
Niestety nie mieliśmy okazji się spotka, a skoda, chłopaki opowiadali mi, że jesteś konkretną osobą, a przykro mi że Jędrek pobiegł do Ciebie na skargę.
Widzisz, a konkretniej widzicie, zaproponowałem zmianę miejsca, nic nie narzucam, ponieważ jak napisałem nie mam prawa głosu i nie chcę nic mieszać, ale dzięki kompromisowi jaki być może uda się wypracować, I spot grupy Łódzkiej może odbyć się w większym gronie, a o to chyba w tym chodzi,
JDK przykro mi, ale naciska na spot w Porcie ponieważ, może dawno tam nie byli, a jeśli tylko z powodu na naprawę lampki u Bobofruta to naprawdę jest mi przykro.
Przepraszam, że wciągnąłem Jędrka w tę niepotrzebną dyskusję, ale już miałem okazję choć troszeczkę go poznać i wiedziałem, że jest na tyle drażliwy, że będzie ciągnął dyskusję dalej.
Niestety nie mieliśmy okazji się spotka, a skoda, chłopaki opowiadali mi, że jesteś konkretną osobą, a przykro mi że Jędrek pobiegł do Ciebie na skargę.
Widzisz, a konkretniej widzicie, zaproponowałem zmianę miejsca, nic nie narzucam, ponieważ jak napisałem nie mam prawa głosu i nie chcę nic mieszać, ale dzięki kompromisowi jaki być może uda się wypracować, I spot grupy Łódzkiej może odbyć się w większym gronie, a o to chyba w tym chodzi,
JDK przykro mi, ale naciska na spot w Porcie ponieważ, może dawno tam nie byli, a jeśli tylko z powodu na naprawę lampki u Bobofruta to naprawdę jest mi przykro.
Przepraszam, że wciągnąłem Jędrka w tę niepotrzebną dyskusję, ale już miałem okazję choć troszeczkę go poznać i wiedziałem, że jest na tyle drażliwy, że będzie ciągnął dyskusję dalej.
- JDK
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Jędrek
- gadu: 7765035
to juz nie jest smieszne... To staje sie zalosne...
wprowadzasz nie mila atmosfere. Zastanow sie porzadnie nad tym co piszesz... I Po raz kolejny obrazasz moja osobe publicznie. To juz naprawde zaczyna dzialac mi na nerwy.
Bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć autem bez Gleby
- michal85
- Imię: Michał
- gadu: 5660852
Sz.Bator pisze:
1. JDK
2. moszczu
3. pandavan
4. bobofrut
5. michal85
Myślę, że nie jest problemem miejsce spotkania, tym bardziej że większość ma do M1 czy innym miejscu po drodze.
A według mnie dybanie 10 km do portu na 15 -20 minut jest totalnym bezsensem, no ale to nie moja wina.
Większość masz na myśli chyba siebie i osoby z Głowna/Strykowa
Ja mam do M1 15 km z drugiego końca Łodzi i nigdy nie było problemu żeby nawet spotkać sie tam i gdzieś indziej pojechać.
A są osoby też w Łodzi które maja jeszcze dalej np z Retkini
Jak komuś zależy na spocie to nie będzie płakał że musi 10km dalej jechać, a są tacy którzy z poza Łodzi dużo więcej mają.
Propozycja była już dużo wcześniej wszyscy to zaakceptowali i uważam że nie ma sensu już tego zmieniać.
Raz jeden ma dalej a raz bliżej, Spoty się trochę urozmaica.
A przy obecnej pogodzie parking podziemny jest lepszym rozwiązaniem.
Wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie
- moszczu
- gadu: 5748023
Tak jak to kolega wyżej napisał
Ja mam do Łodzi 30 km i na każdy chętnie przyjeżdżam
. Nie ukrywam, że M1 jest zazwyczaj miejscem naszych spotów, ale nie zawsze musi być on organizowany właśnie tam. Kolega JDK zaproponował miejsce następnego spotu w Portcie bo tam jeszcze nigdy się nie spotowaliśmy (a tam jest parking podziemny
gdyby np. padał deszcz to nie będzie nam na głowę kapać) więc moim zdaniem dobry pomysł z tą miejscówką. Większość osób zaakceptowało to miejsce więc tam się odbędzie pierwszy w tym roku spot
Jak nie możesz/nie masz ochoty tam jechać to ok nikt Cię do tego nie zmusza, będą następne i nie ukrywam, że może pod M1
więc nie mieszaj i nie rób zamieszania. Jak chcesz to wpadaj decyzja należy do Ciebie.
michał85 pisze:Raz jeden ma dalej a raz bliżej, Spoty się trochę urozmaica.
Ja mam do Łodzi 30 km i na każdy chętnie przyjeżdżam
Jak nie możesz/nie masz ochoty tam jechać to ok nikt Cię do tego nie zmusza, będą następne i nie ukrywam, że może pod M1
- pandavan
- Profesjonalista
- Imię: MACIEK
- gadu: 8918275
- Kontakt:
No ja nie jestem pewien czy dzisiaj dotrę na spota 
Dogoń i złap za ogon! Dasz radę...??;>
- michal85
- gadu: 5660852
Może ustalimy jakieś dokładniejsze miejsce na parkingu, będzie lepiej niż się szukać po całym 
Okolice toru kartingowego? czy macie inną propozycje?
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
Ja tylko spytalem wlasciwie czy musi byc port jesli wiekszosc jest za to tj mowilem nie ma problemu. Fakt faktem ze lepiej z m1 i silvera jechac do manu logistycznie ale z portu moze byc niezla frajda. Ja na swiatelka do nieba i tak jade (chyba ze cos mi wypadnie) a manu i tak mam po drodze. W sumie kompromis jest port+manu. Glownym celem wg mnie powinno byc manu bo jest wosp tak ,takze dobrze,ze odwiedzimy i port i wosp.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- pandavan
- Profesjonalista
- Kontakt:
Najlepiej to by było ustawić się tam jak się wjeżdża na parking to od razu w prawo jeszcze raz w prawo i prosto tam zawsze jest dużo wolnego miejsca 
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
Ja na podziemnym w porcie nigdy nie bylem takze nie wiem. Ustalcie 
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- pandavan
- Profesjonalista
- Kontakt:
michal85 pisze:Może ustalimy jakieś dokładniejsze miejsce na parkingu, będzie lepiej niż się szukać po całym
No to przy torze a gdzie on dokładnie jest
- JDK
- Imię: Jędrek
- gadu: 7765035
Od razu na wjeździe ustawmy się żeby się nie szukać. Jak będą wszyscy to może się przemieścimy delikatnie jakoś. Taka moja propozycja... 
Bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć autem bez Gleby
- pandavan
- Profesjonalista
- Kontakt:
JDK pisze:Od razu na wjeździe ustawmy się żeby się nie szukać. Jak będą wszyscy to może się przemieścimy delikatnie jakoś. Taka moja propozycja...
Ale gdzie na wjeździe pod dachem tak??
- pandavan
- Profesjonalista
- Kontakt:
JDK pisze:Tak
Zmarnowany jestem strasznie ale będę
- JDK