Jeszcze jedno pytanie, jeżeli już jesteście po zmianie z van na osobowy to powiedzcie czy usuwaliście z tylnej klapy napis VAN i jak to zrobiliście i czy nie uszkodziło lakieru
sadowa6 pisze:Jeszcze jedno pytanie, jeżeli już jesteście po zmianie z van na osobowy to powiedzcie czy usuwaliście z tylnej klapy napis VAN i jak to zrobiliście i czy nie uszkodziło lakieru
znaczek jest na dwustronnej folii samoprzylepnej, jakaś linijka etc i zejdzie, tyle że pod spodem będzie ciut inny odcień lakieru i ok. rok będzie znikał ślad tak samo miałem po zdjęciu relingów ale już po wakacjach nie widać różnicy
Najlepiej podgrzać znaczek suszareczką lub opalarką ale to wiadomo z wiekszej odległości Klej się rozgrzewa staje się miękki i odchodzą znaczki same po złapaniu w palce Póżniej resztki kleju trzeba zdjąć i przetrzeć lakier pastą lekko cierną aby usunąć różnicę kolorów
Bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć autem bez Gleby
dzięki koledzy, po prostu się bałem, że może jest to tak przyklejone, że jak będę chciał to usunąć to naruszę lakier bo może jest to jakoś wtopione. Tak jak myślałem robiliście to już wcześniej i macie w tym doświadczenie, dlatego moja pytanie. myślę, że nie powinienem mieć z tym problemu, dzięki, na razie nie usuwam - cały czas jest Van-em, szukam jakiegoś fajnego kpl do przeróbki.
kanapę tylną, półkę, wykładzinę do bagażnika, 2xpasy, uchwyty siedzeń mam - odkupiłem od kolego Chylaka - jeszcze raz wielkie dzięki. Pozostaje wziąć się do roboty i przekładać no i dokupić kilka braków - rączki, tylne dywaniki, korbki i mechanizmy do szyb, może również brakować jakich śrub i przeglądy.........i pandzia ciężarówka stanie się osobówką (w styczniu wychodzi mi przegląd to nowy wykonam już jako osobowy), postaram się wykonać foty przed i po,
na pewno będziesz miał problem z odkręceniem podłogi od razu mówię że jak nie będziesz miał dobrego sprzętu to sam pod domem tego nie zrobisz apropo brakujących śrub to będzie brakowało Ci śrub do przykręcenia kanapy, to będzie właśnie spowodowane tym jak genialnie jest przykręcona podłoga ze sklejeczki do podłogi pandy
Bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć autem bez Gleby