Nadkola
-
krzak
- Stały bywalec
- Imię: Łukasz
- gadu: 1740287
- Panda: 1.2 Dynamic
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
- Kontakt:
Nadkola
Niebawem zakupie tylne nadkola do pandy
Macie jakieś rady jak je zamontować?
A przy okazji jak zdemontować przednie nadkola, bo coś tam do nich wpadło i słuchać na dziurach?
Macie jakieś rady jak je zamontować?
A przy okazji jak zdemontować przednie nadkola, bo coś tam do nich wpadło i słuchać na dziurach?
- Franek16i
- Wymiatacz
- gadu: 0
- Panda: Pandolot 1.2 + NOS:)
nadkola tylne zamontujesz normalnie bo jak przylozusz je to pewnie jak i w przednich nie da sie zle zamontowac, jak przylozysz przykladowo masz na 3 srubki tylne to prawie jak zalozysz to bedziesz widziec gdzie podepchnac gdzie przesunac, przednie od strony zderzaka masz ze 3 -4 srubki odkrecic i umiejetnie wygiac i masz dostep, a jak nie to wszystkie odkrec srubki i poprostu wyjmniesz nadkole

-
krzak
- Stały bywalec
- Imię: Łukasz
- gadu: 1740287
- Panda: 1.2 Dynamic
- Kontakt:
Re: Nadkola
Nadkola zainstalowane - niebawem manual
http://www.999-pctv.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- bambrys
- Specjalista
- Imię: Dawid
- gadu: 9709114
- Panda: 1,1 Olimpic klima gaz BRC
witam też miałem montować nadkola ale zrezygnowałem z tego względu że jak kiedyś u teścia ściągałem nadkola z przodu to tyle było mokrego piachu, błota itp że głowa mała i to przy oryginalnie zamontowanych nadkolach i to wszystko tam gnije to co będzie z tyłu jak napewno nie będzie to idealnie spasowane , ja w swoim aucie kupiłem baranka w spraju i zabezpieczyłem wszystko dobrze, a polecam wszystkim sprawdzić sobie progi z przodu bo po umyciu okazało się że sól i piach po paru zimach zdarł farbę do gołej blachy wiec warto tam zaglądnąć pozdrawiam
- w5minut_pl
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- gadu: 5113832
- Panda: 1,1 razy 2
- Kontakt:
Też nie bardzo widzę sens. Autko jest całkiem przyzwoicie ocynkowane więc po co.
Tam gdzie piach z pod kół porobi jakieś ślady maluję biteksem i tak autka brykają.
Tam gdzie piach z pod kół porobi jakieś ślady maluję biteksem i tak autka brykają.