Może Klub ?
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
wbrew pozorom temat nie umarł bo jak są chęci to klub powstanie
Wczoraj zresztą gadałem z Wolfim o klubie/clubie.
Wydaje mi się ze trzeba kuć żelazo puki gorące i zaczynać zabawę w klub.
Pozostaje jeszcze wybór nazwy klubu, pierwszych klubowiczów, pomyśleć nad stroną internetową najlepiej na darmowym servie i o osobie która bedzie prowadziła stronę tylko trzeba pamiętać o tym ze ta strona ma żyć wiec nie moze być tak ze przez 1-2 miesiace nie bedzie na niej nowych informacji z życia klubu lub dotyczących Pandy. Warto było by pomyśleć nad zasadami przyjmowania do klubu nowych użytkowników
i o wielu innych rzeczach o których teraz nie myśle. 
Wydaje mi się ze trzeba kuć żelazo puki gorące i zaczynać zabawę w klub.
Pozostaje jeszcze wybór nazwy klubu, pierwszych klubowiczów, pomyśleć nad stroną internetową najlepiej na darmowym servie i o osobie która bedzie prowadziła stronę tylko trzeba pamiętać o tym ze ta strona ma żyć wiec nie moze być tak ze przez 1-2 miesiace nie bedzie na niej nowych informacji z życia klubu lub dotyczących Pandy. Warto było by pomyśleć nad zasadami przyjmowania do klubu nowych użytkowników
- Kamell
- Sympatyk
- Imię: Kamil
- Panda: 1,2 8V 75KM ACTUAL +LPG
założenie klubu to dobry pomysł. Jeżeli chodzi o nazwę to
mi pasuje.
Pierwsze kroki trza podjąć natychmiastowo czyli nazwa -> logo -> naklejka klubowa -> później m0żna pomyśleć jak rekrutować itp.... i w między czasie strona klubowa.
Rekrutacja nowych klubowiczów powinna polegać na tym aby pojawiał się na danej ilości spotów, zaangażowaniu w forum i klub i później decyzja przez większość klubowiczów ( wypowiada się każdy) taka moja propozycja jest
Pierwsze kroki trza podjąć natychmiastowo czyli nazwa -> logo -> naklejka klubowa -> później m0żna pomyśleć jak rekrutować itp.... i w między czasie strona klubowa.
Rekrutacja nowych klubowiczów powinna polegać na tym aby pojawiał się na danej ilości spotów, zaangażowaniu w forum i klub i później decyzja przez większość klubowiczów ( wypowiada się każdy) taka moja propozycja jest
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
Czyli reasumując
Plan działania
1. Nazwa klubu
2. Logo
3. Naklejka klubowa
4. Regulamin Klubu ( w tym przyjęcia )
5. Strona Klubowa
1. Panda Club Polska jestem za
i z tego co widzę więcej osób jest za taką nazwą 
Jeśli chcecie klub to bedzie ale każdy ma sie angażować w tworzenie !!! Oczywiście przy wyborze pierwszych klubowiczów ważne będzie zaangażowanie w tworzenie klubu i aktywność na forum
Plan działania
1. Nazwa klubu
2. Logo
3. Naklejka klubowa
5. Strona Klubowa
1. Panda Club Polska jestem za
Jeśli chcecie klub to bedzie ale każdy ma sie angażować w tworzenie !!! Oczywiście przy wyborze pierwszych klubowiczów ważne będzie zaangażowanie w tworzenie klubu i aktywność na forum
A mi sie podoba skoro moze byc OCP 0 Octavia Club Polska to omze byc i Panda Club Polska 
Co do planu działania jest super
1. Nazwa klubu
2. Logo
3. Naklejka klubowa
5. Strona Klubowa
z czasem bym zainwestował w jakies kluowe gadzety w stylu smycze, kubki, koszulki
i jesli ktos juz jest klubowiczem nie ma zmiłuj 
zeby nie było sytuacji ze robimy akcje z kubkami wszyscy na poczatku jeeeeeah a pozniej sie okaze ze kubki chca 3 osoby ;]
na stronie natomiast powinna pojawic sie jakas historia powstania klubu, zdjecia i opisy aut
foty ze zlotów, z jakiś wystaw
to tak na szybko
Co do planu działania jest super
1. Nazwa klubu
2. Logo
3. Naklejka klubowa
5. Strona Klubowa
z czasem bym zainwestował w jakies kluowe gadzety w stylu smycze, kubki, koszulki
zeby nie było sytuacji ze robimy akcje z kubkami wszyscy na poczatku jeeeeeah a pozniej sie okaze ze kubki chca 3 osoby ;]
na stronie natomiast powinna pojawic sie jakas historia powstania klubu, zdjecia i opisy aut
foty ze zlotów, z jakiś wystaw
to tak na szybko
Tak na szybko wymyśliłem, pewnie wiecie skąd ściagniety jest pomysł:
Moja robota
teraz na szybciora ;P
http://img688.imageshack.us/i/fcpk.jpg/
Moja robota
http://img688.imageshack.us/i/fcpk.jpg/