A wiec tak ogłaszam ze koledze zwierzakowi udało sie wyosiować mojego miska a w ASO w Iławie pracują same pajace którzy nic nie potrafia na tych swoich komputerkach. Fakt ze zwierzak po trudach i ok 2godz. prób ale wyosiował wszystko gdzie w ASO nie potrafili nawet przywrócić mi starego przebiegu. Wielkie podziękowania Zwierzak. Aha wszystko działa.
Żeby nie było że off-topa robimy w temacie to wyszło przy okazji, że jest bug w osiowaniu tego starego licznika (246) w samochodzie bez ABSu przy użyciu FES. Ale dało się zaradzić temu
Jeszcze nie wiadomo kiedy bedzie w oficjalnej wersji, więc trochę trzeba poczekać
A i jeszcze dodatkowy news. Jest już możliwość ustawiania inspekcji dla Pandy zarówno w góre jak i w dół, co prawda jak narazie też w wersji nieoficjalnej ale jest
Problem jest taki, że prawdopodobnie nie bedzie wszystkiego w oficjalnej ze względów natury formalnej
Problem jest taki, że w niektórych krajach cofanie licznika jest nielegalne jak również zakazana jest sprzedaż urządzeń i oprogramowania do tego.
Przez co w oficjalnej wersji prawdopodobnie nie bedzie możliwości cofnięcia licznika. ALE! Yani obiecał, że napisze programik ustawiający przebieg na 0 w licznikach Pandy co nas myślę satysfakcjonuje.