ja tez zamontowalem u siebie dzisiaj zespolony, tzn kupilem walnięty z tripem i przełożyłem samą manetkę... nie polecam rozbierania przełącznika osobom które nie mają dużo cierpliwości, można naprawdę dużo krzywdy narobić autku i sobie przy okazji )
Tu jest napisane ze soft jest do 2006. Moja Panda jest z 2008 roku, czy to jest jakiś problem??
Może to dziwnie zabrzmi, ale dzwoniłem już do:
Autogryf Fiat Szczecin
Motogobex Fiat Gorzów
i nikt takiej rzeczy typu osiowanie itd. nie robił dotychczas. Stad mój post.
Na zachodzie serwisy chyba są z innej bajki z tego co się zorientowałem.
Była: Panda 1,1 actual '04 +BRC
Jest: Panda 1,1 active '08
Tu jest napisane ze soft jest do 2006. Moja Panda jest z 2008 roku, czy to jest jakiś problem??
Może to dziwnie zabrzmi, ale dzwoniłem już do: Autogryf Fiat Szczecin Motogobex Fiat Gorzów i nikt takiej rzeczy typu osiowanie itd. nie robił dotychczas. Stad mój post. Na zachodzie serwisy chyba są z innej bajki z tego co się zorientowałem.
Moja panda 2007 i licznik ten z tamtej aukcji. Wsio działa. Co do osiowania. W aso powiedz adaptacja body proxi. W examinerze jest taka opcja
Dobra może to kwestia tego, że źle się wysłowiłem.
Zanotowałem sobie i jutro jeszcze raz wykonam telefon do ASO ale tylko do Szczecina, tam dziś jakiegoś "fachury" nie było.
Ci z Gorzowa wydali mi się wogóle nie zorientowani.
Przed chwilą wykonałem telefon do ASO do Szczecina.
Koleś stwierdził, że znane jest mu pojęcie examiner i adaptacja body proxy.
Musiałby zobaczyć, czy usługa wymaga poprowadzenia dodatkowych przewodów do obrotomierza- 500zł
Bez prowadzenia przewodów koszt usługi 250 zł
Ich chyba wszystkich ....
84Marcin pisze:Przed chwilą wykonałem telefon do ASO do Szczecina.
Koleś stwierdził, że znane jest mu pojęcie examiner i adaptacja body proxy. Musiałby zobaczyć, czy usługa wymaga poprowadzenia dodatkowych przewodów do obrotomierza- 500zł Bez prowadzenia przewodów koszt usługi 250 zł
A ja koledzy mam z osiowaniem licznika problem dlatego ze dołożyłem jeszcze do swojego misia wspomaganie. i teraz tak byłem w ASO dwa razy by spróbować wyosiować licznik i wpomaganie i taraz przy próbie połączenia ich komp nie chce sie wogóle połączyć z moim body. I teraz pewnie juz zawsze bede miał migajacy licznik. Albo poprostu w tym aso do którego jeżdze to pracują tacy ludzie co sie nie znają. ??
znaczy jest tak zmieniłem licznik na orginalny od pandy emotion. a w aso jak próbują mi to zrobić to wyskakuje im taki komunikat że została dodana nieznana kontrolka nie przewidziana w body . czy cos w tym stylu i twierdzą ze nie da rady nic z tym zrobić. Ze ewentualnie można body wymienić ale oni sie tego nie podejmują.. I tyle