Oświetlenie bagażnika
a jak zostawisz klapę otwartą, to po 15 lub 20 minutach następuje zanik napięcia do momentu otwarcia drzwi kierowcy lub włożeniu i przekręceniu kluczyka.
Ps. mam podłączone lusterko fotochromatyczne podłączone pod lampkę sufitową, napięcie pojawia się po otwarci drzwi i zanika po jak wcześniej napisałem 15-20 minutach po zamknięciu drzwi ;]
Ps. mam podłączone lusterko fotochromatyczne podłączone pod lampkę sufitową, napięcie pojawia się po otwarci drzwi i zanika po jak wcześniej napisałem 15-20 minutach po zamknięciu drzwi ;]
- Huczas
- Klubowicz na emeryturze
- Kontakt:
ok ale nie sądzę żebym ładował coś do bagażnika w nocy dłużej niż 15min
a i przy wyciąganiu nie powinno być z tym problemu
gorzej z tym co Vito napisał... słabo może świecić i to mnie martwi nietety. Z kolei widziałem na zdjęciach Vito że dość dobrze masz oświetlony bagażnik... jeśli to nie paski ledowe to czym masz tak oświetlony bagażnik?
gorzej z tym co Vito napisał... słabo może świecić i to mnie martwi nietety. Z kolei widziałem na zdjęciach Vito że dość dobrze masz oświetlony bagażnik... jeśli to nie paski ledowe to czym masz tak oświetlony bagażnik?
Re: Oświetlenie bagażnika
Witam,
nie mam elektrycznej klamki bagażnika (mam fabryczny c.z. bez pilota), ale zauważyłem że do zamka w klapie idą 3 kabelki (2 pomarańczowe i trzeci - zapomniałem jaki kolor). Znaczy to że że mam krańcówki w zamku i że jeżeli kupię lampkę oświetlenia i znajdę magiczną kostkę to zadziała oświetlenie bagażnika?
nie mam elektrycznej klamki bagażnika (mam fabryczny c.z. bez pilota), ale zauważyłem że do zamka w klapie idą 3 kabelki (2 pomarańczowe i trzeci - zapomniałem jaki kolor). Znaczy to że że mam krańcówki w zamku i że jeżeli kupię lampkę oświetlenia i znajdę magiczną kostkę to zadziała oświetlenie bagażnika?
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
Ogólnie sam sobie odpowiedziałeś
Jak znajdziesz wtyczke w boczku to lampka powinna działać 
-
kaziu1985pn
- Stały bywalec
- gadu: 0
a czy jak centralny odbija gdy jest klapa otwarta to może byc że krańcówka jest ??
- ma16
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marek
- gadu: 6657256
tak zgadza sie
Prawdziwy zdrajca włoskiej marki Powraca !
Pełny MES. Osiowanie, błędy itp. Kontakt PW.
Pełny MES. Osiowanie, błędy itp. Kontakt PW.
-
kaziu1985pn
- Stały bywalec
- gadu: 0
jupi to tylko szukać wtyczki i jakieś oświetlenia ale nie seryjne bo to ledwo co oświetla