Ja walczę teraz na pediatrii... I powiem tylko tyle że NIGDY W ŻYCIU tam pracować. Dzisiaj matka przyszła z paszczą że łóżko ma niewygodne i nie może się wyspać (ona, nie dziecko)
Połowa rodziców nie powinna mieć pozwolenia na posiadanie dzieci
Macie koledzy lajtowo, właśnie sobie wróciłem do domu, autko zgodnie z rytuałem do garażu, a tu chyc, łapię za klamkę i ktoś uprzejmy wysmarował ją czymś na kształt gówna. Nie ma to jak mieć życzliwych sąsiadów. Niech mu ręka uschnie, gnojowi :[
Ja walczę teraz na pediatrii... I powiem tylko tyle że NIGDY W ŻYCIU tam pracować. Dzisiaj matka przyszła z paszczą że łóżko ma niewygodne i nie może się wyspać (ona, nie dziecko)
Połowa rodziców nie powinna mieć pozwolenia na posiadanie dzieci
heh ja jak bylem z malym w IMiD to moja spala na materacu na ziemi kolo lozeczka i sie cieszyla jak glupia, ze moze kolo malego byc. tak to jest jak sie ludzie naogladaja "Na dobre i na zle" i potem mysla, ze dostana wlasna sale z jednym lozkiem
Własnie wróciłem z dworca PKP. Mój młody pojechał na wakacje Coś się zmienia jednak bo pociąg miał 14 wagonów jak ja jeździłem w jego wieku to było góra 7
zabraliśmy się dziś z wujkiem za nakładkę na tłumik ulter. niby dedykowany do pandy a okazało się iż zabrakło 2mm. poszło do majstra na poszerzenie "dziurki". do odbioru we wtorek.
Wczoraj 20.07.2011 o godz 14 na parkingu w strykowie koleś kosił trawę no i niestety kamień uderzył w tylną szybę pozostał po niej proszek... dzisiaj auto wstawione do ASO w Łowiczu, moja Pandzia będzie gotowa dopiero w środę bodajże bo będzie malowany także przedni zderzak po poprzedniej stłuczce(oczywiście nie z mojej winy) pozostaje mi tylko czekać...