lusterka boczne
lusterka boczne
Witam,
misiek 2008, za chiny ludowe nie mogę złożyć lusterek, czy to możliwe żeby były nieskładane? Czy może "przymarzły".
Jakieś rady?
misiek 2008, za chiny ludowe nie mogę złożyć lusterek, czy to możliwe żeby były nieskładane? Czy może "przymarzły".
Jakieś rady?
-
plchemik
- Świeżak
- Imię: Mateusz
- gadu: 0
Re: lusterka boczne
Masz duże lusterka czy małe? Ja mam duże i też na początku miałem problem ze składaniem, sądząc że za chwilę urwę obudowę, ale małymi ruchami rozruszalem je. Fakt, trzeba trochę siły przyłożyć żeby je złożyć.
plchemik pisze:Masz duże lusterka czy małe? Ja mam duże i też na początku miałem problem ze składaniem, sądząc że za chwilę urwę obudowę, ale małymi ruchami rozruszalem je. Fakt, trzeba trochę siły przyłożyć żeby je złożyć.
małe lustro...
- Bohdan
- Dundersztyc
- Imię: Bohdan
Ja mam 2006 tez kiedys probowalem ale sie balem ze polamie.
Mam male lusterka, próbować je zlozyc ?
Mam male lusterka, próbować je zlozyc ?
Wszystkie części do Pandy 1.2/1.1 !
(Sprzedaje na części cały samochód.)
Zapraszam na PW !
Mini Cooper 2003 1.6 PB OFF
Seat Leon 2007 1.9 TDI OFF
Fiat Panda 2006 1.2 PB + LPG ON
Fiat Panda 2007 1.1 PB + LPG. ON
(Sprzedaje na części cały samochód.)
Zapraszam na PW !
Mini Cooper 2003 1.6 PB OFF
Seat Leon 2007 1.9 TDI OFF
Fiat Panda 2006 1.2 PB + LPG ON
Fiat Panda 2007 1.1 PB + LPG. ON
- Pentium
- Bywalec
- Imię: Janek
Składają się na pewno i małe i duże, u mnie z 2008 r lewe zmieniane ok. 3 lata wstecz składa się bez problemu, prawe nieruszane od początku niestety nie chce się złożyć. Popryskałem WD40 gdzie doszedłem w zawias składania, odczekam jakiś czas i znowu popryskam magicznym środkiem, może ruszy. Niestety dostaję się tam woda, solanka z jezdni, środki chemiczne z myjni i efektem jest zapiekanie się aluminiowych mechanizmów zawiasu. Trzeba pamiętać po prostu, aby przynajmniej kilka razy w roku od początku żywota auta, składać lustra.
- marian1981.02
- Bywalec
- Imię: Mariusz
I jak udało się ruszyć po psikaniu?Pentium pisze: Popryskałem WD40 gdzie doszedłem w zawias składania, odczekam jakiś czas i znowu popryskam magicznym środkiem, może ruszy.
-
arnold
- Wymiatacz
- Imię: Arnold
Trzeba zaryzykować z płynem hamulcowym, ma najlepsze właściwości. Tylko trzeba uważać na lakier i od razu wycierać nadmiar.marian1981.02 pisze:I jak udało się ruszyć po psikaniu?Pentium pisze: Popryskałem WD40 gdzie doszedłem w zawias składania, odczekam jakiś czas i znowu popryskam magicznym środkiem, może ruszy.
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
- Saba
- Bywalec
- Imię: Saba
- Kontakt:
U mnie rozruszane za pomocą innego magicznego płynu pod nazwą CX-80. Kilka aplikacji i w końcu ruszyło.
- nti
- Specjalista
- Imię: Janusz
Moje składane są w myjni za każdym razem. No i jak ciasno zaparkuję, to potem czasem się darzy, że ktoś je złoży wsiadając. Trzeba użyć nieco siły, ale nic się nie uszkodzi.
- Saba
- Bywalec
- Imię: Saba
- Kontakt:
Skoro składanie jest stale używane, to pewnie dlatego nie ma z nimi żadnych problemównti pisze:Moje składane są w myjni za każdym razem. No i jak ciasno zaparkuję...
- nti
- Specjalista
- Imię: Janusz
Tylko potwierdzam, że można złożyć i to jest bezpieczne.czy to możliwe żeby były nieskładane