Przekładka 100HP UK do Golasa

Coś stuka, coś puka - zajrzyj tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

adamowy
Bywalec
Imię: Adam
gadu: 0

Re: Przekładka 100HP UK do Golasa

Post autor: adamowy »

@cuma_borek, jak postępy?
cuma_borek
Świeżak
Imię: Cuma

Post autor: cuma_borek »

niestety problemy rodzinne i firmowe nie pozwalaja na dokonczenie auta, stanelo na tym ze jest odpalone, wnetrze poskladane, brakuje do calosci poskladac blacharke i wymienic szybe czolowa, moze marzec lub kwiecien przyniesie troche spokoju i czasu zeby sie zajac, jak bede w garazu to zrobie foto jak obecnie wyglada pandzina
Obrazek
adamowy
Bywalec

To jest wymagający projekt - rozebrać do ostatniej śrubki i złożyć lepiej niż w fabryce - rozumiem Cię. U mnie sama praca, po godzinach trwała 5 miesięcy.

Dla potomnych dodam do wątku, że maglownica z 500 Abarth jest identyczna jak ta ze 100hp. Dodatkowo ma ten sam promień skrętu, który swoją droga w pandzie jest beznadziejny. Wymienić należy jednak drążki na te ze 100hp. Pisze o tym dlatego, że niejednokrotnie takie maglownice są tańsze oraz pochodzą z bardziej świeżych roczników.
Awatar użytkownika
nti
Specjalista
Imię: Janusz

Post autor: nti »

adamowy pisze:Zdjęcia zagadka.
Moje strzały jak poniżej, czy dobrze myśle?

Żółta kostka lewy fotel - airbag foteli
Baiała kostka prawy fotel - subwoofer

Obrazek
Obrazek
Czy to oznacza, że wiązka do subwoofera istniała, ale była schowana pod poszyciem?
Znalazłem u mnie otwór, centralnie pod siedzeniem pasażera, ale nie wychodzi wtyczka subwoofera. Mam wersję ze schowkiem pod siedzeniem.
adamowy
Bywalec

Tak, kostka była schowana pod poszyciem. Wersja ze schowkiem eliminowała we Fiacie dołożenie Suba, co nie znaczy, że wiązka nie jest wyposażona w kostkę. Bywa że trzeba dobrze jej poszukać - może nie być centralnie pod otworem.
ODPOWIEDZ