Powitanie
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
-
Dominik234
- Klubowicz
- Imię: Dominik
- gadu: 0
- Panda: Panda Active 2012, 1.2, 69KM
Powitanie
Witam użytkowników Miśków.
Posiadam Fiata Pande 1.2 z 2012 roku.
Chętnie skorzystam z Waszej pomocy, a jeśli ktoś chce sam podzielę się swoimi doświadczeniami z użytkowania/modernizacji mojego autka.
Posiadam Fiata Pande 1.2 z 2012 roku.
Chętnie skorzystam z Waszej pomocy, a jeśli ktoś chce sam podzielę się swoimi doświadczeniami z użytkowania/modernizacji mojego autka.
- Majkel_B
- Moderator
- Imię: Michał
- Panda: II 1.3 JTD Dynamic 2011r
Re: Powitanie
Witaj na forum
Jak już masz jakieś modyfikacje własnoręcznie wykonane to pochwal się autem i nimi w dziale Moja Panda 
-
Dominik234
- Klubowicz
Eee, taki tam standard - tylko instalacja elektryczna do podgrzewania lusterek i czujnik temperatury. Jedyny bajer to taki, że udało mi się same piny kupić (nówki), więc udało mi się wpiąć kabelkami od termometra bezpośrednio do kostki.
- Majkel_B
- Moderator
Ale do której kostki? Tej przy lusterku (pod trójkątem) czy gdzieś indziej? Pytam, bo sam też dokładałem termometr i nikt nie wie jakie konkretnie są piny do tej kostki pod trójkątem. Na razie mam tam prowizorkę a chciałbym zrobić fabrycznie 
-
Dominik234
- Klubowicz
Pod trójkątem kostki nie miałem, zrobiłem ja sobie sam . Jakby co to piny kupowałem tutaj:
https://allegro.pl/konektor-pin-meski-1 ... 01244.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha, no wiec do kostki w słupku, szara, górna. Z grubsza korzystałem z instrukcji dostępnej tutaj:
https://mojafirma.infor.pl/moto/naprawa ... kroku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdzieś tez ktoś na forum Panda potwierdzał kolory kabli, u mnie to były w górnej kostce żółto-czerwony i różowo-fioletowy. W dolnej kostce w tych miejscach nie było nic.
Niestety, nie potwierdzę, czy moje modyfikacje działają, ponieważ nie mam jeszcze włączonej funkcji w body, szukam kogoś kto mógłbym w tym pomoc, bo w ASO życzą sobie za podpięcie 80 zeta... Ale chyba tak, bo przez chwile migała mi informacja o przebiegu, wiec cos pewnie wykrył
Jakby co mam zdjęcia kostki przed zmianami (z moimi palcami w tle).
A ogolenie to sorki, ze w Powitalni, pewnie lepiej byłoby w sekcji dotyczącej modyfikacja.
Gdyby tez ktoś myślał o obszyciu skora kierownicy mam to za sobą już i moim zdaniem efekt przepiękny (Katowice, Gliwicka 115, REMILUX) , ale zdjęć jeszcze nie mam.
https://allegro.pl/konektor-pin-meski-1 ... 01244.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha, no wiec do kostki w słupku, szara, górna. Z grubsza korzystałem z instrukcji dostępnej tutaj:
https://mojafirma.infor.pl/moto/naprawa ... kroku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdzieś tez ktoś na forum Panda potwierdzał kolory kabli, u mnie to były w górnej kostce żółto-czerwony i różowo-fioletowy. W dolnej kostce w tych miejscach nie było nic.
Niestety, nie potwierdzę, czy moje modyfikacje działają, ponieważ nie mam jeszcze włączonej funkcji w body, szukam kogoś kto mógłbym w tym pomoc, bo w ASO życzą sobie za podpięcie 80 zeta... Ale chyba tak, bo przez chwile migała mi informacja o przebiegu, wiec cos pewnie wykrył
A ogolenie to sorki, ze w Powitalni, pewnie lepiej byłoby w sekcji dotyczącej modyfikacja.
Gdyby tez ktoś myślał o obszyciu skora kierownicy mam to za sobą już i moim zdaniem efekt przepiękny (Katowice, Gliwicka 115, REMILUX) , ale zdjęć jeszcze nie mam.
- Majkel_B
- Moderator
No to załóż temat w dziale Moja Panda i opisz wszystko wraz ze zdjęciami 
Na Śląsku to bez problemu znajdziesz kogoś kto Ci włączy funkcje termometru w body
Na Śląsku to bez problemu znajdziesz kogoś kto Ci włączy funkcje termometru w body
Ostatnio zmieniony 20 paź 2018, 18:14 przez Carolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalenie postów.
Powód: Scalenie postów.
- Carolcia
- Administrator
- Imię: Karolina
- Panda: Czarnula 1.3
Witaj na forum

Zapraszam na śląskie spoty
Jak dasz znać wcześniej to ktoś zawsze zabierze kompa żeby podłączyć
Zapraszam na śląskie spoty