Cześć

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

drRumin
Świeżak
Imię: Damian
gadu: 0
Panda: Fiat Panda 1.1

Cześć

Post autor: drRumin »

Cześć - pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Panda Club Polska, jestem tu z wiadomego powodu, wczoraj przed domem staną piękny czarny egzemplarz Fiata Pandy, samochód osobiście z ojcem odbierałem z salonu w 2003r, jeździła mama, siostra teraz zasilił moje szeregi jako drugie auto pomocnicze (będzie pomagał wyręczając trochę większego kolegę Mercedesa Benza W211 E500), egzemplarz więc znany mi w pełni, sadzę że w niezłym stanie ( stan w pełni fabryczny, minus oczywiście części eksploatacyjne ) i przedwczoraj jadąc do mnie przekroczył 100 000 tys przebiegu, wersja 1.1 absolutnie podstawowe wyposażenie. Mam nadzieję korzystać z doświadczenia użytkowników tego modelu auta a w miare możliwości równiez pomagac jako że moje doświadczenie motoryzacyjne i klubowe sięga kilkunastu lat również w roli moderatora klubu innej marki, ale to juz historia choć czas był wspaniały momentami szalony (zloty :)) - pozdrawiam jeszcze raz serdecznie - drRumin.
Awatar użytkownika
morpheus1581
Klubowicz na emeryturze
Imię: Marcin
gadu: 0
Panda: Była Panda jest Fabia

Re: Cześć

Post autor: morpheus1581 »

Witaj
Moja Panda
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AdaMs
Moderator
Imię: Mateusz
Panda: Zuza 1.2 69KM (PIII)
Kontakt:

Re: Cześć

Post autor: AdaMs »

Witamy na forum pcp ! :)
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz