Szanowni Użytkownicy Pandy

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Carssi
Świeżak
Imię: Przemas
gadu: 0

Szanowni Użytkownicy Pandy

Post autor: Carssi »

Witam wszystkich serdecznie,

Dziękuję bardzo za dodanie mnie do forum.

Dopiero co kupiłem Pandę 1.1 eco z 2009 roku - w sumie dla żony, ale teraz ja nią jeżdżę :lol:
Są to dla mnie pierwsze kroki z "Pandą" i pierwsze wrażenia są dość pozytywne - poza małymi detalami które zamierzam poprawić we własnym zakresie (gniazdo zapalniczki do ładowania telefonu, zamykanie drzwi z pilota, wyłączanie radia po zgaszeniu silnika itp.).
Bardzo lubię dłubać przy samochodzie, lecz niestety moja wiedza jest bardzo ograniczona - dlatego postanowiłem dołączyć do tego forum. W miarę jak będę rozszerzał swoją wiedzę będę się starał dzielić swoimi spostrzeżeniami i wiedzą z innymi Użytkownikami.

Pozdrawiam serdecznie,

Przemas
Awatar użytkownika
morpheus1581
Klubowicz na emeryturze
Imię: Marcin

Re: Szanowni Użytkownicy Pandy

Post autor: morpheus1581 »

Witaj
Moja Panda
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Albercik
Administrator
Imię: Tomasz
gadu: 8520501
Kontakt:

Post autor: Albercik »

Cześć. Tak na szybko Ci poradzę: sprawdź w temacie o montażu lusterek elektrycznych, czy masz kostkę do zapalniczki. Jak masz - jesteś w domu i nie musisz "ciągnąć drutów". Zamykanie na pilota - są dwie drogi i możesz eksperymentować kupno oryginalnego pilota, wydając trochę £ i ryzykować, że nie zadziała, lub kupić gotową centralkę zewnętrzną. Wyłączanie radia to kwestia zmiany podłączenia przewodów (jak masz niefabryczne) lub ustawień w menu (jak masz fabryczne).

Powodzenia.
Informacje, porady, części: 609-464-609

Zabawy z CAN'em: https://www.fruba.pl/canbus/
Carssi
Świeżak
Imię: Przemas

Post autor: Carssi »

Albercik pisze:Cześć. Tak na szybko Ci poradzę: sprawdź w temacie o montażu lusterek elektrycznych, czy masz kostkę do zapalniczki. Jak masz - jesteś w domu i nie musisz "ciągnąć drutów". Zamykanie na pilota - są dwie drogi i możesz eksperymentować kupno oryginalnego pilota, wydając trochę £ i ryzykować, że nie zadziała, lub kupić gotową centralkę zewnętrzną. Wyłączanie radia to kwestia zmiany podłączenia przewodów (jak masz niefabryczne) lub ustawień w menu (jak masz fabryczne).

Powodzenia.

Dzięki wielkie. Nie omieszkam sprawdzić :D Pzdr
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz
Imię: Rafał

Post autor: SALEK »

Witaj. Jeśli lubisz majsterkować, to forum będzie dla Ciebie źródłem bardzo pomocnych informacji :) Do dzieła :)
Zablokowany