Witam klubowiczów.
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Witam klubowiczów.
Witam.
mam na imie Damian, jeżeli ktoś kiedyś był w klubie fiata stilo to mój nick tam to również DamBag.
Przed pandą posiadałem Fiata Stilo 1.9 JTD po chipie, jednak ekonomia i problemy w zimie przy niskich temp wygrała na korzyść Fiata Pandy 1.1 + LPG 2 gen Tartarini.
Powiem wam, że pandą podróżuje się bardzo fajnie, obok Pandy na podwórku stoi również Peugeot 206SW 1.4 75KM + LPG IV gen Zavoli, jednak wolę jeździć Fiaciorem (może mi to pozostało po Stilówie).
Jestem mechanikiem hobbystą, na codzień pracuję na frezarkach CNC w Mielcu. Na weekendach lubię pogrzebać w swoich samochodach. Mam nadzieję, że dowiem się wiele z tego forum i sam może wniosę jakieś rozwiązania pochodzące z Fiatów Stilo do pandy.
Pozdrawiam!
mam na imie Damian, jeżeli ktoś kiedyś był w klubie fiata stilo to mój nick tam to również DamBag.
Przed pandą posiadałem Fiata Stilo 1.9 JTD po chipie, jednak ekonomia i problemy w zimie przy niskich temp wygrała na korzyść Fiata Pandy 1.1 + LPG 2 gen Tartarini.
Powiem wam, że pandą podróżuje się bardzo fajnie, obok Pandy na podwórku stoi również Peugeot 206SW 1.4 75KM + LPG IV gen Zavoli, jednak wolę jeździć Fiaciorem (może mi to pozostało po Stilówie).
Jestem mechanikiem hobbystą, na codzień pracuję na frezarkach CNC w Mielcu. Na weekendach lubię pogrzebać w swoich samochodach. Mam nadzieję, że dowiem się wiele z tego forum i sam może wniosę jakieś rozwiązania pochodzące z Fiatów Stilo do pandy.
Pozdrawiam!
- Albercik
- Administrator
- Imię: Tomasz
- gadu: 0
- Kontakt:
Re: Witam klubowiczów.
Witaj na

Mój passat na motostat.pl:
Informacje, porady, części: 666-013-348
Zabawy z CAN'em: http://canbusfreaks.ovh/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
Informacje, porady, części: 666-013-348
Zabawy z CAN'em: http://canbusfreaks.ovh/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kostek567d
- Wymiatacz
- Imię: Andrzej
- SALEK
- Klubowicz
- Imię: Rafał
Cześć. Widzę, że Podkarpacie roście w siłę
W Mielcu mamy charakterystyczną czerwoną Pandę kolegi o nicku Blimek.
- Blimek
- Rysiek z Klanu
- Imię: Hubert
- gadu: 5835296
- Kontakt:
Dokładnie ale jeszcze jej brakuje do ideału. Odezwij się zawsze możemy coś podziałamy razem.
**** ZAPRASZAM **** http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?t=8951" onclick="window.open(this.href);return false; <------ Temat z Moją Pandą ! **** ZAPRASZAM ****
- Carolcia
- Administrator
- Imię: Karolina
Witaj na forum

Powodzenia
Powodzenia