ja mam we czwartek zajęcia gdzieś tak do 19:30 i w piątek jadę na zlot ... ale we czwartki ogólnie dużo osób spotyka się pod Krokusem w godzinach wieczornych... może gdzieś ok. 21 ?
mi by pasowało najpóźniej o 20 bo jednak mam kawałek do Krokusa i z powrotem jakieś 45 - 50 minut. (jak się sprężę i nie ma korków )
Najbardziej by mi odpowiadały godziny 18 - 19. Tylko, że jeszcze mam próby zespołu często w czwartki więc nie wiem jak będzie w ten.
Spot odbył się spontanicznie frekwencja lepsza niż w tamtym tygodniu bo aż 50% więcej pand było czyli aż 3 . Udało nam się poznać artuss7 osobiście i jego piękną pande 100HP. Wymieniliśmy się doświadczeniami oraz nowymi modami
Chciałbym Oficjalnie zaprosić Wszystkich na spot który odbędzie się w następnym tygodniu w czwartek 26.05 o godzinie 20.00 na Bora-Komorowskiego pod Krokusem.
To panowie oficjalnie chcialbym zaproponowac termin nastepnego mini spota. A wiec czwartek 26.05 o godzinie 20 pod krokusem na bora komorowskiego. Dodatkowo chcialbym zeby kazdy kto ma chec przyjechac wpisal sie na liste. Dla osob chetnych na spota wysle numer kontaktowy na priv coby sie lepiej zgadac.
PS: osoby z malopolski nie bujcie sie nie gryziemy:P.
1. ma16 - obecny
2. artuss7 - (przedostatni tydzień przed sesją więc jeśli nie wyskoczy jakaś niespodzianka na uczelni to będę i jestem chętny na spota )