Proponuję spota w niedzielę 22.5.2016 przy zaporze wodnej w Porąbce około g. 16:00 (ul. Łazki) namiar https://goo.gl/maps/Tt6tYg5rW4N2" onclick="window.open(this.href);return false;
a potem koło 17ej można by podjechać i pozwiedzać Kozubnik jest ktoś chętny ? to pisać się na listę:
1. Romix13
2.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
No właśnie ma być słonecznie i 22'C wyrabiaj się i wpadaj do nas
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Dzięki wielkie za spota było meeeeegaaaa..... dodatkowa frajda jazda Shadowką przez te zakręty... Kozubnik wspomnienia PRLu ,to se newrati..
i dzięki za włoskie lody fotki zapodaję poniżej
Zapora w porąbce
Ruiny kurortu Kozubnika
Rzeczka mająca zasilić baseny
A tu skaczący na główkę
Michal próbujący pływać ale wodę spuścili, bo czepka nie miał...
I na koniec cz.2 z serii : ..."Ten kabel to nie ten kabel..."