Naprawa, wymiana szyby
Re: Naprawa, wymiana szyby
Niestety mieszkam za granicą i w specjalistycznym warsztacie to koszt powyżej 1000zł a tak dużo dużo taniej.
- morpheus1581
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marcin
- gadu: 0
A tak na Polskę narzekają A tu wszystko taaaakie taniutkie.
Moja Panda
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
-
arnold
- Wymiatacz
- Imię: Arnold
Ale na Polaków idzie narzekać 250 euro do wydania i płacz... Uszczelka raczej nie wytrzyma wycinania.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
Zarabiasz w funtach to płać. Hehe i nie marudź.
Ostatnio zmieniony ndz 16:48, 17 kwie 2016 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Polskie znaki. Pkt.11 Reg.Forum
Powód: Polskie znaki. Pkt.11 Reg.Forum
No tak tak, rób sobie za 1500 i wymień se silnik przy pandzie za 2000 i narzekaj, że nie masz pieniędzy.
I po co te komentarze człowieku ? Nie znasz realji zagranicy, nie kumasz bazy, denerwują mnie takie komentarze.
Siejesz kolego po prostu wiochę w Polsce roboto godzina u mechaniora 30-40 zł a tu niestety 250zł części razy 2,5 raza droższe przemyślał byś co?? Też kombinujesz aby wydać jak najmniej a robota była wykonana, bo w Polsce wszyscy myślicie, że za granicą mleko i miód płynie. Wypłata większa, ale jak byś zobaczył te rachunki itd. to byś pomyślał ile tysięcy odlatuje.
I po co te komentarze człowieku ? Nie znasz realji zagranicy, nie kumasz bazy, denerwują mnie takie komentarze.
Siejesz kolego po prostu wiochę w Polsce roboto godzina u mechaniora 30-40 zł a tu niestety 250zł części razy 2,5 raza droższe przemyślał byś co?? Też kombinujesz aby wydać jak najmniej a robota była wykonana, bo w Polsce wszyscy myślicie, że za granicą mleko i miód płynie. Wypłata większa, ale jak byś zobaczył te rachunki itd. to byś pomyślał ile tysięcy odlatuje.
Ostatnio zmieniony pn 17:49, 18 kwie 2016 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Polskie znaki. Proszę przestrzegać Pkt.11 Reg.Forum!
Powód: Polskie znaki. Proszę przestrzegać Pkt.11 Reg.Forum!
- olo 1
- Maniak
- Imię: Olek
Kolega pytanie zadał odnośnie elementów do wymiany szyby i tego tematu się trzymajmy.Odnośnie szyb np.warto patrzeć jednak na warsztaty specjalizujące się, bo jednak za więcej kasy masz usługę fachowo wykonaną.Chyba, że mechanik z doświadczeniem. Pozdrawiam.
- morpheus1581
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marcin
No i typowi Polacy. Jak zwykle się kłócą. Myślę, że trochę za nerwowo zareagowałeś kolego z UK. To był tylko żart.
Moja Panda
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
Panowie nie róbcie
Temat dotyczy wymiany szyby, a nie kto ile zarabia w kraju lub po za nim. Kolejne tego typu posty nie związane z tematem będą usuwane i poleci ostrzeżenie
Trzymamy się tematu.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW