Witam wszystkich Wymieniał już ktoś albo pozbywał się znaczka Panda na tylnej klapie ? Aktualnie mam strasznie odrapany a nowy już przyszedł i czeka na wymianę... nie chcę porysować, oderwać z lakierem i co tam jeszcze można przy okazji nabroić Jakby mi ktoś podał jakieś małe wskazóweczki jak się do tego zabrać bez uszkadzania Pandzi to będę bardzo wdzięczny
Powiem tak co prawda nie wymieniałem ale zakładałem nowy - stary skradziono, znaczek jest mocowany na klej i wsuwany na 2 bolce bez żadnych zatrzasków itd itp. Z tego co zauważyłem jak pozbyłem się znaczka to lakier nie został porysowany ani nie odpadł a podejrzewam że raczej spokojnie tego nie odrywali.
Ja podważałem takim czymś,chyba używa się tego do nakładania masy na tort taka łopatka gumowa,więc nie było obaw o porysowanie,a brzegi były na tyle ostre,cienkie że fajnie wchodziło pod znaczek,literki.
Jak zdążę to znaleźć u babci zanim się z tym uporasz to wrzucę fotke
ok ok juz pomalowane, ale puki co to mi się nie podoba i trzeba jakąś folią to przyciemnić i powinien być efekt elegancki. Jaką folie szukać, jakiego typu, gdzie?
powiedzcie mi jak ma się sprawa z wymianą logo fiata umieszczonego na drzwiach bagażnika. do się to jakoś zrobić bez zdzierania obicia od wewnątrz? (w sumie chyba retoryczne pytanie ). z przodu to chyba nie problem. wystarczy odkręcić grila później to już kwestia "gimnastyki".
owszem planuję wymienić oba loga, ale szczegóły przybliżę jak już będzie po wymianie. będzie mała niespodzianka
przepraszam - mój błąd. było pisane "znaczek panda" więc przyjąłem iż chodzi o napis "panda" na klapie. kilka godzin siedzenia przy kompie jdnak odmóżdża.