Panda Club Italia
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Forsaken
- Klubowicz
- Imię: Piotrek
Panda Club Italia
Na czacie napisał do nas niejaki 100hp rossa.
Cyt.
@ 100hp rossa - 18 mar 2016, o 00:00
Ciao
@ 100hp rossa - 18 mar 2016, o 00:14
Ragazzi pensavo perché non facciamo un gemellaggio tra fiatpandaclubitalia e pandaclubpolska?
Se la cosa interessa me ne occupo io ! E faccio in modo che nel forum fiatpandaclubitalia ci sia una sezione del pandaclubpolska
A dimenticavo ci scambiamo gli adesivi?
Tłumaczeni by gogle :p
Chłopaki myślałem dlaczego nie zrobić fiatpandaclubitalia bliźniaczej i pandaclubpolska?
Jeśli jest zainteresowanie będę go używać! I robi to na forum fiatpandaclubitalia jest odcinek pandaclubpolska
Zapomnieć wymieniamy naklejki?
Co Wy na to?
Cyt.
@ 100hp rossa - 18 mar 2016, o 00:00
Ciao
@ 100hp rossa - 18 mar 2016, o 00:14
Ragazzi pensavo perché non facciamo un gemellaggio tra fiatpandaclubitalia e pandaclubpolska?
Se la cosa interessa me ne occupo io ! E faccio in modo che nel forum fiatpandaclubitalia ci sia una sezione del pandaclubpolska
A dimenticavo ci scambiamo gli adesivi?
Tłumaczeni by gogle :p
Chłopaki myślałem dlaczego nie zrobić fiatpandaclubitalia bliźniaczej i pandaclubpolska?
Jeśli jest zainteresowanie będę go używać! I robi to na forum fiatpandaclubitalia jest odcinek pandaclubpolska
Zapomnieć wymieniamy naklejki?
Co Wy na to?
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
Re: Panda Club Italia
Ja nie wiem o co mu konkretnie chodzi. Żeby zrobić dział
na ich forum? Będzie tam ktoś zaglądał, zna ktoś włoski? Czy tylko o wymianę naklejek mu chodzi?
- Forsaken
- Klubowicz
- Imię: Piotrek
Chodzi chyba o jakąś formę współpracy. Zapewne coś w stylu cult sporta. Myślę że angielski znają więc zawsze można się z nimi dogadać. Choćby w kwestii wymiany fantów takich jak smycze, naklejki itd.
- 100hp rossa
- Świeżak
- Imię: Patrizio
- gadu: 0
No panda club Italia. FIATPANDACLUBITALIA
our club is not pandaclubitalia but fiatpandaclubitalia. However you would like to make a twinning collaboration between clubs do you think?
our club is not pandaclubitalia but fiatpandaclubitalia. However you would like to make a twinning collaboration between clubs do you think?
Ostatnio zmieniony sob 11:56, 19 mar 2016 przez michal, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono posty
Powód: scalono posty
La macchina si guida con il sedere!
I wszystko jasne 
- Carolcia
- Administrator
- Imię: Karolina
Napisałam pw do niego niestety nie otrzymałam odpowiedzi.
Dobrze jakby komuś udało się z nim dogadać o co konkretnie chodzi i wtedy podejmiemy decyzję co dalej
Dobrze jakby komuś udało się z nim dogadać o co konkretnie chodzi i wtedy podejmiemy decyzję co dalej
- 100hp rossa
- Świeżak
Sorry ti ho inviato un messaggio in privato
- Carolcia
- Administrator
Zapytałam na czym ma polegać ta współpraca, otrzymałam taką odpowiedź:
Jeżeli dobrze rozumiem to on u siebie na stronie stworzy miejsce poświęcone dla naszego klubu, a my mamy zrobić to samo u siebie.
W luźnych tematach można założyć dla nich temat "fiatpandaclubitalia" i tam może sobie umieszczać informację na temat ich klubu
Tylko nie wiem jak ma to wyglądać u nich czy on będzie zamieszczał info o naszym forum czy ma to ktoś robić z nas.
Jeżeli jest osoba która zna bardzo dobrze włoski albo angielski może dogadać z nim konkretnie szczegóły
Tak to widzę, chyba że ma ktoś inny pomysł ?
100hp rossa pisze:I'd do the rallies together and put you on our website with a section dedicated to your club and I hope you will do the same for us!
Jeżeli dobrze rozumiem to on u siebie na stronie stworzy miejsce poświęcone dla naszego klubu, a my mamy zrobić to samo u siebie.
W luźnych tematach można założyć dla nich temat "fiatpandaclubitalia" i tam może sobie umieszczać informację na temat ich klubu
Tylko nie wiem jak ma to wyglądać u nich czy on będzie zamieszczał info o naszym forum czy ma to ktoś robić z nas.
Jeżeli jest osoba która zna bardzo dobrze włoski albo angielski może dogadać z nim konkretnie szczegóły
Tak to widzę, chyba że ma ktoś inny pomysł ?
- olo 1
- Maniak
- Imię: Olek
Chodzi dokładnie o utworzenie tematu-najlepiej w "luźnych "z linkiem do ich strony. Na ich stronie kiedyś umieściłem link do nas i tak to się potoczyło
(mam tam też swój temat). Uważam, że warto stworzyć temat typu:"Kluby Fiata Pandy ",bo i dlaczego nie, zawsze to coś ciekawego dla wszystkich się znajdzie. Patrizio też jeśli jest możliwość chciałby wymieniać gadżetami klubowymi. Na wspólne zloty raczej nie ma co liczyć
Ale to już decyzja adminów
Włoskiego nie znam za dobrze, bo się od jakiegoś czasu podszkalam, co będę mógł to pomogę.
- 100hp rossa
- Świeżak
I ciaooo think it's better to use the translator from Italian to English at least we understand each other. I'm still working there !! abandonment I forgot I'd like to visit you and take advantage to visit
concentration camp in Oswiecim, Poland. we can organize and meet?
concentration camp in Oswiecim, Poland. we can organize and meet?
- Carolcia
- Administrator
We can meet. When do you want to meet? When will you be in Poland?