Podwieszana tylna półka
- klawiszowy
- Świeżak
- Imię: Błażej
- gadu: 0
Re: Podwieszana tylna półka
To ja mam chyba ręce gibona, bo przy wzroście 175 dałem radę.. https://youtu.be/EtaUgEZ_0ag
Wysłane z mojego QUANTUM_550 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego QUANTUM_550 przy użyciu Tapatalka
-
Testowy
- Bywalec
- Imię: Mirek
Nie masz rąk gibona, tylko sprytnie ustawiony fotel pasażera
odsunięty i pochylony do tyłu
odsunięty i pochylony do tyłu
- klawiszowy
- Świeżak
- Imię: Błażej
To moje miejsce w tym samochodzie i to ma mi być wygodnie 
-
arnold
- Wymiatacz
- Imię: Arnold
Dyskusja się wywiązała, ale podwieszana półka nie jest złym pomysłem. Ciężko mi zrozumieć czemu nie mogło być tak od razu
Wysłane z mojego E2303
Wysłane z mojego E2303
-
Pandadrajwer
- Świeżak
- Imię: Tomek
Rozpocząłem ten temat, więc wypadałoby się pochwalić, że udało mi się podwiesić półkę i chyba nie najgorzej to wyszło. Zakładam, że nikt, kto nie wie, że Pandy nie mają fabrycznie tego mechanizmu, nie będzie przypuszczał, że to jest dorabiane. Zamieściłem opis w dziale Manuale. Zapraszam do krótkiej lektury: http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =7&t=10743
Mam nadzieję, że się komuś przyda.
Swoją drogą gdy pojeździłem trochę bez tego udogodnienia, zacząłem się przyzwyczajać. Nie zdarzało mi się już tak często zostawić półkę w pionie (najgorzej jak stał tak np. przez noc lub po zakupach w markecie i cała zawartość bagażnika jak na dłoni). Jednak po zamontowaniu cięgien stwierdzam, że to MEGA wygodne i funkcjonale. Wciąż nie znajduję wytłumaczenia, czemu nie ma tego w Pandach fabrycznie. Wszystko działa cacy i nie dostrzegam żadnych przeciwwskazań montażowych.
Mam nadzieję, że się komuś przyda.
Swoją drogą gdy pojeździłem trochę bez tego udogodnienia, zacząłem się przyzwyczajać. Nie zdarzało mi się już tak często zostawić półkę w pionie (najgorzej jak stał tak np. przez noc lub po zakupach w markecie i cała zawartość bagażnika jak na dłoni). Jednak po zamontowaniu cięgien stwierdzam, że to MEGA wygodne i funkcjonale. Wciąż nie znajduję wytłumaczenia, czemu nie ma tego w Pandach fabrycznie. Wszystko działa cacy i nie dostrzegam żadnych przeciwwskazań montażowych.
-
Centrifugal
- Świeżak
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Mi się przyda! Jutro zabieram się za robotę i wrzucę później jak wyszło to u mniePandadrajwer pisze:Mam nadzieję, że się komuś przyda.
Dzięki za fajne opisanie wszystkiego!