Jaki Emotion?
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
Re: Jaki Emotion?
ksys jak chcesz ustawić na używce 77.000km to żaden problem tylko upewnij się że kupiona używka ma mniejszy od tego przebieg, bo nie cofniesz.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Że tak powiem różni są czarodzieje, co ma się nie dać...
W komisach to na porządku dziennym
Ale popieram cofanie tylko w przypadku montażu innego licznika, który ma większy przebieg niż auto 
kolego oczywiście że cofnę, sprawdzałem już na tym co mam, ale i tak miałem zmieniać na taki z obrotkiem i kompem:)
dla chcącego nic trudnego, a tak na prawdę to kwestia 5min z laptopem:) więcej zabawy będzie w dograniu kluczyka kolejnego nie mając karty ani klucza matki:) ale i to się pewnie jakoś ogarnie:)
dla chcącego nic trudnego, a tak na prawdę to kwestia 5min z laptopem:) więcej zabawy będzie w dograniu kluczyka kolejnego nie mając karty ani klucza matki:) ale i to się pewnie jakoś ogarnie:)
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
ksys pisze:kolego oczywiście że cofnę, sprawdzałem już na tym co mam, ale i tak miałem zmieniać na taki z obrotkiem i kompem:)
JaceK pisze:ksys pisze:kolego oczywiście że cofnę, sprawdzałem już na tym co mam, ale i tak miałem zmieniać na taki z obrotkiem i kompem:)
nie śmiej się kolego, tak się kupuje auta firmowe:) pierwszego co oglądałem miał klucz matkę, ale nie miał karty ani dokumentów !! gość miał same ksera dowodu, oc, itd:) znaleźć auto vana z kompletem dokumentów i kluczyków to rarytas:)
A więc zamontowałem nowe zegary, wszystko ładnie działa, przegląd przeszła bez mrugnięcia okiem
Ostatnio zmieniony pt 15:52, 10 kwie 2015 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono :) Tak dla info EDYTa działa do 2h od napisania :) a co do scalania lub poprawiania "Klikajcie" wykrzyknik ,wtedy odrazu widzę który post w jakim dziale jest do poprawienia :)
Powód: Scalono :) Tak dla info EDYTa działa do 2h od napisania :) a co do scalania lub poprawiania "Klikajcie" wykrzyknik ,wtedy odrazu widzę który post w jakim dziale jest do poprawienia :)
- vikulek
- Świeżak
- Imię: Marek
- gadu: 0
Witam forumowiczy.
Chciałbym odświeżyć temat.
Mam Pandę 1.3 z roku 2005 z licznikiem dynamic i chciałbym na emotion.
Mam do wyboru dwa nowe liczniki z starym softem ...246 i nowym softem ...896, który proponujecie (tzn z którym jest mniej problemów przy osiowaniu)?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Chciałbym odświeżyć temat.
Mam Pandę 1.3 z roku 2005 z licznikiem dynamic i chciałbym na emotion.
Mam do wyboru dwa nowe liczniki z starym softem ...246 i nowym softem ...896, który proponujecie (tzn z którym jest mniej problemów przy osiowaniu)?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
-
Kiki
- Bywalec
- Imię: Tomek
Z nowym raczej nie bedzie problemu, tlyko 271 miały jakies problemy ale tez w wiekszosci sie udawało. Nowe softy maja kilka ulepszonych rzeczy w działaniu np pamiec ostatnio wyswietlanej pozycji i taki bym polecał.
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
Zapraszam do lektury tutaj -> viewtopic.php?p=49016#p49016
Masz 1.3 czyli diesla, to albo szukaj nówki albo używki z diesla ,nie z benzyniaka. Dlaczego ? na forum też było dużo na ten temat.
Problemy osiowania zależą od tego jakie masz wyposażenie w aucie i jakie body. Liczniki ze starym softem łatwiej się osiuje w starych rocznikach i biedniejszych wersjach Pand. Z nowym łatwiej w nowszych i bogatszym wyposażeniem, ale to nie oznacza wcale, że nie wyosiujesz nowego softu na starszym aucie. Można popróbować procedury z Punto i się powinno udać.
Masz 1.3 czyli diesla, to albo szukaj nówki albo używki z diesla ,nie z benzyniaka. Dlaczego ? na forum też było dużo na ten temat.
Problemy osiowania zależą od tego jakie masz wyposażenie w aucie i jakie body. Liczniki ze starym softem łatwiej się osiuje w starych rocznikach i biedniejszych wersjach Pand. Z nowym łatwiej w nowszych i bogatszym wyposażeniem, ale to nie oznacza wcale, że nie wyosiujesz nowego softu na starszym aucie. Można popróbować procedury z Punto i się powinno udać.
==► Mój PANDOLOT ◄==
==► Mój PANDOLOT ◄==
- Dreamcatcher
- Klubowicz
- Imię: ...
Opłaca się w ogóle przejść z dynamica na emotion? Dynamic jest już dość rozbudowany, a rzeczy typu temperatura to w sumie bajery.
Czym jeszcze różni się jeszcze emotion od dynamica oprópcz obecności temperatury?
Czym jeszcze różni się jeszcze emotion od dynamica oprópcz obecności temperatury?
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
Dużo więcej bajerów... A jak masz podłączony CAN i fabryczny centralny to już wypas na maxa 
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
Dreamcatcher pisze:Czym jeszcze różni się jeszcze emotion od dynamica oprópcz obecności temperatury?
Wszystkie komunikaty błędów oprócz samej kontrolki jak i informacyjne masz w postaci tekstu na ekranie a niektórym towarzyszy dźwięk "gongu".
==► Mój PANDOLOT ◄==
==► Mój PANDOLOT ◄==
- vikulek
- Świeżak
- Imię: Marek
Kupiłem tego z nowym softem ...896 i teraz czekam jak na szpilkach aż się zjawi kurier
Czy mogę liczyć na pomoc przy osiowaniu kogoś z okolic Katowic?
Czy mogę liczyć na pomoc przy osiowaniu kogoś z okolic Katowic?
- Camcioo
- Moderator
- Imię: Kamil
- gadu: 5225182
Możesz
jak coś to priv 
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne 
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
Panowie, niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy każdy licznik emotion ma możliwość wyświetlania temperatury?
http://www.fiatpunto.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.doblofans.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.doblofans.pl" onclick="window.open(this.href);return false;