Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Widziana dziś 100HP czerwona na 780ce u mnie w Przeginii mknąca na Kraków na numerach SD na końcu literka C. około godziny 16ej. Byłem z maluchem na spacerze.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Romix13 pisze:Widziana dziś 100HP czerwona na 780ce u mnie w Przeginii mknąca na Kraków na numerach SD na końcu literka C. około godziny 16ej. Byłem z maluchem na spacerze.
Tak żem czuł... trzeba było esa mi wysłać, i podjechać do mnie na kawę.
Przed wczoraj widziana srebrna Panda z czarnymi pasami na masce i dachu na trasie DK74 w okolicach miejscowości Solec w godzinach przedpołudniowych. Ktoś z naszych