Czy ten zestaw http://allegro.pl/przewody-swiece-fiat- ... 22332.html podejdzie pod Pandę 1.1 z początku 2004?
Co ogólnie sądzicie o tym zestawie?
kable wysokiego napięcia?
-
Borys
- Leader Team
- Imię: Paweł
- gadu: 3278890
Re: kable wysokiego napięcia?
Cena strasznie mała jak za komplet. Sam teraz będę zmieniał kable i świece i napewno nie zakupie takiego czegoś tym bardziej że masz LPG.
Jeżeli chodzi o kable polecam championa ( takie były na 1 montaż ) i świece NGK. Posiadam u siebie taki zestaw i żadnych problemów. Zresztą temat kabli i świec nie raz był poruszany na forum.
Jeżeli chodzi o kable polecam championa ( takie były na 1 montaż ) i świece NGK. Posiadam u siebie taki zestaw i żadnych problemów. Zresztą temat kabli i świec nie raz był poruszany na forum.
Mój żółty budyń http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2469" onclick="window.open(this.href);return false;
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Ten zestaw nie pasuje do pandy, zresztą z tego co kojarzę w 2004 roku była zmiana montażu świec (na takie cieńsze i droższe). Sprawdź po vinie jakie masz świece, lub wykręć starą i leć z nią do sklepu.
-
Borys
- Leader Team
- Imię: Paweł
- gadu: 3278890
Mi chodzi tutaj o firmy a resztę trzeba sobie dobrać oznaczeniami 
Mój żółty budyń http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2469" onclick="window.open(this.href);return false;
- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Kontakt:
Jak masz LPG w aucie to nie oszczędzaj na kablach i świecach. Świece najlepiej takie jakie zaleca producent NGK (model w zależności od rocznika autka) i ori kable zapłonowe. Będe to powtarzał do znudzenia, wiem bo sam przerabiałem zamienniki. Jak chcesz mieć dodatkowe wydatki - prędzej lub później to baw się zamiennikami 
PS. a tego cuda z linka nie kupuj, szkoda $ lepiej za to flache kupić przynajmniej będzie zabawa
a tak hajs w błoto, ale Twój wybór 
PS. a tego cuda z linka nie kupuj, szkoda $ lepiej za to flache kupić przynajmniej będzie zabawa
- MDMA66
- Bywalec
- Imię: Michał
- gadu: 277713
Dziś kupiłem sentech'a kable za całe 36zl...zobaczymy ile one pochodzą fabryczne nowe wytrzymały 80 tys...z tego 30 tys na LPG...
NGK wytrzymały 40 tys ale ostatnie 15tys juz byl defekt w postaci szarpania,mulowatej przyspieszenia itd...na LPG jeżdżę średnio 30 tys rocznie
NGK wytrzymały 40 tys ale ostatnie 15tys juz byl defekt w postaci szarpania,mulowatej przyspieszenia itd...na LPG jeżdżę średnio 30 tys rocznie
-
radix
- Świeżak
- Imię: radek
- gadu: 0
Ja chciałem do swojej panienki władować boscha, ale w końcu w mechanicznym mi poradzili, że taniej będzie te ori magnetti i też jestem zadowolony. Kosztowało mnie to nie całe 90, więc chyba tak stoją na rynku.