Dzienne led
- morpheus1581
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marcin
- gadu: 0
Re: Dzienne led
No. Widzisz? Ładnie wyszło. Ale kleju mogłeś nie żałować. Mogłeś dookoła zrobić. Ledy są co prawda wodoszczelne ale klej by dodatkowo uszczelnił przed syfem, błotem itp
Moja Panda
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest zacnie, najgorsze śruby pod lampami koła nie ściągnąłem i się umęczyłem jak bym wiedział, że śruby są tak zajechane to bym nowe kupił a co do kleju to mało miałem, ale mamut dobry jest.
1.2 Dynamic
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Ja tam zderzaka nie ściągałem, aby ramki z lampami włożyć. Ale jak kto woli 
Mam mały problem - zasilaniem LEDów wpiąłem się we wspomaganie i po wciśnięciu pedału hamulca do końca LEDy mi włączają się. Wie ktoś może gdzie kabel od zapalniczki znaleźć ?
Ostatnio zmieniony pn 18:10, 27 lip 2015 przez Romix13, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawiono post, bo ani ładu ani składu.. Czytać się nie dało :)
Powód: Poprawiono post, bo ani ładu ani składu.. Czytać się nie dało :)
1.2 Dynamic
- morpheus1581
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marcin
Jeśli masz takie objawy to może się wpiąłeś w kabel od STOPu? Tak na logike. Jak nie możesz znaleźć kabla po zapłonie pod maską to przeciągnij sobie z wnętrza auta spod stacyjki. Odkręć osłone kolumny i tam masz bodajże niebieskie przewody. Tam masz 12V po zapłonie, sprawdzałem. Tylko że wtedy musisz się jakoś przeciągnąć do komory silnika. Uważam że powinieneś jednak poszukać w skrzynce bezpiecznikowej pod maską. Miernik i szukaj kabelek po kabelku, włączaj wyłączaj zapłon.
Jeżeli chodzi o zderzak to ja bym jednak polecał sciągnąć. Nie chodzi tylko o zamocowanie ramek ale i porządne przymocowanie kabla.
Jeżeli chodzi o zderzak to ja bym jednak polecał sciągnąć. Nie chodzi tylko o zamocowanie ramek ale i porządne przymocowanie kabla.
Moja Panda
Jutro podjadę po miernik . Problem występuje odrazu po odpaleniu samochodu jak na luzie stoi i czasem się nie zapali lewy led w czasie jazdy jest gitara
1.2 Dynamic
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
michwas pisze:Mam mały problem - zasilaniem LEDów wpiąłem się we wspomaganie i po wciśnięciu pedału hamulca do końca LEDy mi włączają się. Wie ktoś może gdzie kabel od zapalniczki znaleźć ?
Czemu sobie utrudniasz życie ? I kombinujesz podpinając się pod inne zasilania, zamiast szukać + stałego lub + po stacyjce w wolnych wtyczkach ? wewnątrz kabiny jeśli już potrzebujesz je mieć wewnątrz ?
Na forum jest nie jeden temat o + stałym i po stacyjce i nie jeden o wtyczkach wolnych w kabinie
i po problemie.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Póki co jest dobrze poczekam na deszcz jak będzie znowu dyskoteka to zrobię po twojemu
1.2 Dynamic
-
mlaster
- Świeżak
- Imię: Łukasz
A ja zainstalowałem moduł DRL za 50 zł zakupiony na ale drogo i jak na razie sprawdza się. Robiliśmy testy z kolegą i nic nie oślepia. Z żarówką H4 także nic się nie dzieje, już 2 miesiące użytkowania 3 kontrole drogowe.
Fiat Panda 1.1 Actual 2004 r.
Witam,
posiada ktoś aktualnie te Wesem'y na żarówki p21w? W komplecie był zestaw jakichkolwiek kabli? Jaki rodzaj 2-pinowej wtyczki jest tam zastosowany? Na stronie producenta jest tylko informacja "złącze AMP Faston", ale nigdzie nie mogę znaleźć wtyczki pod takie złącze.
Pozdrawiam.
posiada ktoś aktualnie te Wesem'y na żarówki p21w? W komplecie był zestaw jakichkolwiek kabli? Jaki rodzaj 2-pinowej wtyczki jest tam zastosowany? Na stronie producenta jest tylko informacja "złącze AMP Faston", ale nigdzie nie mogę znaleźć wtyczki pod takie złącze.
Pozdrawiam.
Łatwo w nich żarówkę wymienić?
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Trzeba całe kratki wyciągać z lampami, nie jest to najprzyjemniejsza robota
Ale póki co nie miałem potrzeby wymiany żarówki
Za to jak spali się żarówka, koszt 2zł. A nie nowa lampa LED 
-
gabrys96
- Świeżak
- Imię: Marek
Witajcie, zakupiłem ledy osram PX-4 które oprócz plusa minusa i napięcia z świateł pozycyjnych potrzebują również +12v po stacyjce. Czy ktoś z Was orientuje się do jakiego przewodu w okolicy skrzynki z bezpiecznikami mogę się dopiąć ? Dodam że panda z 2009 1.1 z klimatyzacją. Pozdrawiam