no, założyłem centralny, ale tylko na przód:) brało czasu na tył, będę walczył z tym jutro. w między czasie padł siłownik klapy a miał może z tydzień:)
Malowanie bębnów I zacisków, gruntowne sprzątanie wnętrza wraz z konserwacją plastików, mycie i woskowanie karoserii, mycie szyb, wymiana wycieraczek z przodu.
Ostatnio zmieniony sob 23:21, 25 kwie 2015 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Poprawiono literówkę. Proszę zwracać uwagę na pisownię ! Naruszenie pkt.11 Reg.Forum
Dziś założyłem piękną gałkę lewarka zmiany biegów,wymieniłem olejek,no i to by było na dziś a jutro się zobaczy pokazałbym wam te piękną gałeczkę ale nie wiem jak wstawić zdjęcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fbb ... 7bccc.html
Ostatnio zmieniony pn 19:52, 27 kwie 2015 przez jędrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Założyłem dzisiaj tablet w miejscu radia z wykorzystaniem fabrycznej ramki z pandy.
Ostatnio zmieniony pt 22:03, 01 maja 2015 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Poprawiono literówki. Proszę zwracać uwagę na pisownię ę,ą,ż,ź,ó,ł,... Pkt.11 Reg.Forum !
Przetestowałem pianownicę autko czyste i odetkałem podszybie, bo woda nie schodziła przez liście i paprochy nagromadzone w gumowym odpływie.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
U mnie tak naprawdę dopiero niedawno zrobiło się cieplej, na szczęście ten moment nadszedł, starłem sobie trzy kostki na palcach, ale jest to poświęcenie które jestem w stanie ponieść .