Proponuję umówić się wszyscy wspólnie o 18:30 w Zatorze przy Biedronce (ul Słowackiego), ponieważ organizator prosił, żeby w miarę możliwości przyjeżdżać wspólnie. Tam też rozdamy kartki A4 z logo klubu które umieścimy za przednią szybą samochodu. Jeśli ktoś przyjedzie indywidualnie, dobrze byłoby, żeby sobie wydrukował takową. W razie jakichkolwiek pytań piszcie lub dzwońcie do mnie pod nr: 789229394. https://goo.gl/maps/kuTdA
Ostatnio zmieniony sob 14:07, 25 kwie 2015 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Dodałem link do mapy miejsca :)
Carolcia fajnie, że jednak zdążyłaś przyjechać dzięki wszystkim za fajną imprezkę na miejscu Jak zwykle humoru nie zabrakło jak i również zajefajnej atmosfery. Mój lapek też się przydał Dzięki jeszcze raz wszystkim za przybycie i do następnego spota
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Dzięki wszystkim którzy się pojawili. Było miło jak zawsze Ogólnie impreza NIGHT CAR MEETING była ciekawa i co pozytywnie mnie zaskoczyło, kultura uczestników na nienagannym poziomie i obyło się bez większych "cyrków". Być może dzięki temu będzie będzie częściej organizowana;)
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW