ostrokit pisze:Mnie strasznie irytuje, gdy muszę wlać płyn do spryskiwacza Masakra, kto to wymyślił???
Ściągam filtr paliwa i leje jak panicz
Hmmmm...... filtr paliwa w Pandzie? Chyba coś mi umknęło. Pandę mam ponad rok ale nigdy się nie dopatrzyłem filtra paliwa koło wlewu do zbiornika spryskiwaczy.
ostrokit pisze:Mnie strasznie irytuje, gdy muszę wlać płyn do spryskiwacza Masakra, kto to wymyślił???
Ściągam filtr paliwa i leje jak panicz
Hmmmm...... filtr paliwa w Pandzie? Chyba coś mi umknęło. Pandę mam ponad rok ale nigdy się nie dopatrzyłem filtra paliwa koło wlewu do zbiornika spryskiwaczy.
Powietrza oczywiście pIjany bylem jak pisałem. Filtr powietrza ściągam i wtedy leje sie wygodnie.
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-)
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-) http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Po co tyle roboty ? nie lepiej lejek z długim dziubkiem ? wtedy leję nawet z kanistra 5l
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW