Brak trybu "TRIP" i niektórych funkcji w menu radia
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
Re: Brak trybu "TRIP" i niektórych funkcji w menu radia
Jeśli faktycznie masz wersje Active to jest szansa na pełną instalacje elektryczną w Twoim aucie. Na początku produkcji Fiat montował pełną wiązkę i nie oszczędzał 
-
Tomita
OK. Dzięki wszystkim za odpowiedzi, a przede wszystkim za wyrozumiałość i cierpliwość. Można zamknąć temat.
-
seku
- Aktywny
- Imię: Arek
- gadu: 0
cześć
tak samo mam 1.1 Active z 2004r. co mogę powiedzieć jak napisali koledzy wcześniej
radio 2DIN i u ciebie zdjął ktoś blokadę CAN czyli radio działa jak zwykłe i nie będziesz maił tych funkcji o których piszesz
wydaje się mi jak podciągniesz CAN do radia to powinny funkcje się pojawić ale nie jestem pewien cała operacja opisana na forum sam robiłem
a licznik jak najbardziej od Dynamic będzie ci działa bo sam takowy posiadam i są wszystkie funkcje dostępne lecz trzeba podpiąć 1 kabelek do licznika od tripa
tak samo wszystko opisane na forum jest
tak samo mam 1.1 Active z 2004r. co mogę powiedzieć jak napisali koledzy wcześniej
radio 2DIN i u ciebie zdjął ktoś blokadę CAN czyli radio działa jak zwykłe i nie będziesz maił tych funkcji o których piszesz
wydaje się mi jak podciągniesz CAN do radia to powinny funkcje się pojawić ale nie jestem pewien cała operacja opisana na forum sam robiłem
a licznik jak najbardziej od Dynamic będzie ci działa bo sam takowy posiadam i są wszystkie funkcje dostępne lecz trzeba podpiąć 1 kabelek do licznika od tripa
tak samo wszystko opisane na forum jest