Cześć,
Nazywam się Mateusz. Mieszkam wraz z żoną w Pruszczu Gdańskim, dla nieznających okolicy można przyjąć że w Gdańsku. Zamarzyła nam się Panda i tak od poniedziałku 16.03.2015 jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Panderatii 1.1 z 2005 roku, kolor: mówią że zielony. Dla mnie auto ma jeździć, być czyste i w dobrym stanie. W związku z tym, wyposażenie było dla nas mniej ważne przez co nie posiada np wspomagania, ale za to ma elektryczne szyby, centralny zamek i immobilizer. Tak jak pisałem, nie szukaliśmy konkretnej wersji więc gdy tylko trafiło się coś w dobrym stanie to kupiliśmy.
Forum przeglądałem biernie przez ostatni czas, teraz z okazji kupna postanowiłem się zarejestrować.
Pozdrawiam.
Witam - Pruszcz Gdanski
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- olo 1
- Maniak
- Imię: Olek
- gadu: 0
- Panda: "Błękitna"
1.2 Dynamic - Lokalizacja: Wałbrzych
Re: Witam - Pruszcz Gdanski
Cześć
W takim razie zadowolenia i bezawaryjności życzę 
- Blimek
- Rysiek z Klanu
- Imię: Hubert
- gadu: 5835296
- Panda: VAN 1.2 LPG
- Kontakt:
Witaj
**** ZAPRASZAM **** http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?t=8951" onclick="window.open(this.href);return false; <------ Temat z Moją Pandą ! **** ZAPRASZAM ****
- SALEK
- Klubowicz
- Imię: Rafał
- Panda: 1.2 Dynamic
Cześć;) To, że w wyposażeniu są braki to nic straconego, zawsze jest pretekst żeby coś podłubać własnymi siłami, aby umilić sobie chwile za kółkiem
Powodzenia!
-
Dekline
- Świeżak
- Imię: Mateusz
- Panda: Panderatti 1.1
Kolego Salek; akurat w przypadku wyposażenia mógłby być nawet golas, bez tego co napisałem. Jedynie radio i zapalniczka ( pod telefon). Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma - przewrotnie aczkolwiek to szczera prawda.
- FrancuZ
- Stały bywalec
- Imię: Marcin
- Panda: 1.1 Fire !
Witaj.
No popatrz ja mialem wspomaganie a nie mialem gniazda na zapalniczke !
Robienie cos wlasnymi silami sprawia wieksza przyjemnosc niz zawiezienie auta do mechanika.. ;d
No popatrz ja mialem wspomaganie a nie mialem gniazda na zapalniczke !
Robienie cos wlasnymi silami sprawia wieksza przyjemnosc niz zawiezienie auta do mechanika.. ;d
-
Dekline
- Świeżak
- Imię: Mateusz
- Panda: Panderatti 1.1
Niestety rzeczonej zapalniczki i radia tez nie mam. Musze założyć. Ale to chyba nie problem