Spot Małopolska-Podkarpacie 21.03.2015r.

Archiwum spotów które się odbyły

Moderatorzy: Pols, AdaMs

Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz
Imię: Rafał
gadu: 0

Spot Małopolska-Podkarpacie 21.03.2015r.

Post autor: SALEK »

Witajcie.

Byłby ktoś zainteresowany spotem Małopolska-Podkarpacie w tym terminie? Data fajna bo 21 marca mamy pierwszy dzień wiosny :D

Sprawa wygląda tak, że mam załatwienia w Tarnowie. Właściwie jadę kogoś zawieźć i odebrać po kilku godzinach tak więc stwierdziłem, że fajnie byłoby spotkać się z tamtejszymi przedstawicielami PCP. Miejsca jeszcze bliżej nie określiłem, ale mogę podjechać nawet np. do Rzeszowa, ale to jest zależne od Waszego zainteresowania i skąd ewentualni zainteresowani przybędą. Myślę, żeby zorganizować się w godzinach około południowych.

Co o Tym sądzicie? Myślę, że warto się zorganizować, bo w kwestii spotów mało się chyba u Was dzieje?

Rzecz jasna każdy jest mile widziany, (nie tylko Małopolska i Podkarpacie)! Każdego, kogo poniesie w tym terminie w te okolice zapraszamy :D

Rozpoczynam listę:

1. SALEK
2.
Awatar użytkownika
Blimek
Rysiek z Klanu
Imię: Hubert
gadu: 5835296
Kontakt:

Re: Spot Małopolska-Podkarpacie 21.03.2015r.

Post autor: Blimek »

Ciekawa propozycja ja jestem za! Tylko tyram wtedy, ale bliżej tej daty postaram się zawitac. Jak nie będzie chętnych to zapraszam do Mielca 50 km od Tarnowa pracuje na stacji wiec mam dużo wolnego czasu żeby pogadać ;)

1. SALEK
2. Blimek
3.
**** ZAPRASZAM **** http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?t=8951" onclick="window.open(this.href);return false; <------ Temat z Moją Pandą ! **** ZAPRASZAM ****
Awatar użytkownika
Regis
Klubowicz na emeryturze
Imię: Łukasz
gadu: 3832570

Post autor: Regis »

Salek, a będziesz miał miejsce w pandolocie jedno dla zbłąkanego pasażera? ;) Bo też bym się załapał na spota ;)
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

Regis pisze:Salek, a będziesz miał miejsce w pandolocie jedno dla zbłąkanego pasażera? ;) Bo też bym się załapał na spota ;)

Jadę tylko z siostrą, więc jeszcze trochę miejsca zostanie. Możesz zostawić samochód u mnie i się ze mną zabrać ;)
Awatar użytkownika
Regis
Klubowicz na emeryturze
Imię: Łukasz
gadu: 3832570

Post autor: Regis »

to trzymaj miejsce ;)
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

1. SALEK
2. Blimek
3. Regis
4. Dreamcatcher (jeśli nie wyniknie nic z pracą dyplomową w tym terminie)
Awatar użytkownika
Dreamcatcher
Klubowicz
Imię: ...

Post autor: Dreamcatcher »

Hej
Co robimy z tym spotem? Będzie? pozostały dwa tygodnie. Pasowało by jakieś konkrety ustalić przynajmniej czas i miejsce.
Typowym miejscem w Rzeszowie był tylno-boczny parking między Tesco a Castoramą. Róg alei Powstańców Warszawy oraz Rejtana. Można jeszcze zaproponować dolny parking przy hali Podpromie, ale nie wiadomo czy jakiejś imprezy tam w sobotę nie wymyślą.
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

To już zależy od zainteresowania tematem. Ja mam czas od godziny 9 do 14, ponieważ o 15 muszę być w Tarnowie w drodze powrotnej. Jeśli nikt nie przyjedzie do Rzeszowa, to nie będę tam specjalnie jechał, żeby zrobić spota jednoosobowego ewentualnie dwu, jeśli Regis ze mną pojedzie.
Awatar użytkownika
Blimek
Rysiek z Klanu
Imię: Hubert
gadu: 5835296
Kontakt:

Post autor: Blimek »

Ja mogę podjechać do Rzeszowa jak i Tarnowa bo mam te same odległości. Jak Tarnów to w Gemini można się spotkać.
**** ZAPRASZAM **** http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?t=8951" onclick="window.open(this.href);return false; <------ Temat z Moją Pandą ! **** ZAPRASZAM ****
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

Blimek pisze:Ja mogę podjechać do Rzeszowa jak i Tarnowa bo mam te same odległości. Jak Tarnów to w Gemini można się spotkać.

Teraz pozostaje pytanie jak z pozostałymi gdyby spotkać się w Rzeszowie.
Awatar użytkownika
przemekbial
Bywalec
Imię: Przemek
gadu: 2507254

Post autor: przemekbial »

Ja wstępnie jestem chętny na spocik. Najbardziej odpowiadałby mi Tarnów na meeting :) /pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Dreamcatcher
Klubowicz

Dla mnie Tarnów ciut daleko (mimo, że od Rzeszowa ciupie się autostradą).
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

Dreamcatcher pisze:Dla mnie Tarnów ciut daleko (mimo, że od Rzeszowa ciupie się autostradą).

A wiesz już jak z pracą dyplomową? Będziesz miał czas wtedy? Jeśli tak, to Rzeszów będzie najsprawiedliwiej. Dość centralnie patrząc na Wasze lokalizacje (Tarnów, Rzeszów, Sanok). Jeśli nie dasz rady to spotkamy się w Tarnowie, co by nie dokładać drogi.
Awatar użytkownika
Dreamcatcher
Klubowicz

Jeśli macie przeze mnie dokładać drogi to lepiej ustalcie Tarnów. Ale do Rzeszowa przyjadę. Tylko nad Tarnowem muszę się poważnie zastanowić.
Awatar użytkownika
SALEK
Klubowicz

Dreamcatcher pisze:Jeśli macie przeze mnie dokładać drogi to lepiej ustalcie Tarnów. Ale do Rzeszowa przyjadę. Tylko nad Tarnowem muszę się poważnie zastanowić.

Chcę, żeby każdy miał optymalną odległość, tylko pytanie czy już się wyjaśniło z twoją pracą i czy pewne jest że się pojawisz. Jeśli tak, to nie widzę przeszkód, żeby się umówić w Rzeszowie.