Po zwarciu tych 2 nic się nie dzieje, ani bezpiecznik się nie pali, ani światła nie świecą.
Po zmostkowaniu jednak się spalił.
Brak świateł stopu
-
szymsss
- Świeżak
- Imię: Szymon
- gadu: 0
Re: Brak świateł stopu
Ostatnio zmieniony pt 22:50, 05 gru 2014 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono czytelność i scalono 2 posty. Naruszenie pkt.11 i 13 reg.Forum. Proszę używać funkcji EDYTUJ w górnym prawym rogu posta !! (funkcja działa do 2h)
Powód: Poprawiono czytelność i scalono 2 posty. Naruszenie pkt.11 i 13 reg.Forum. Proszę używać funkcji EDYTUJ w górnym prawym rogu posta !! (funkcja działa do 2h)
-
arnold
- Wymiatacz
- Imię: Arnold
To zwarcie może być w lampie. Niestety teraz musisz sam szukać.
-
szymsss
- Świeżak
- Imię: Szymon
Lampy sprawdzałem i nie ma tam nic podejrzanego. Chyba oddam go do elektromechanika , no nic ale dzięki za pomoc :p
A słyszałem ze tez sie psuje czujnik kata skrętu czy coś takiego i wariują różne rzeczy, zauważyłem ze wycieraczka z tyłu zaczęła mi wariować . Może ma to coś wspólnego z tymi światłami ?
A słyszałem ze tez sie psuje czujnik kata skrętu czy coś takiego i wariują różne rzeczy, zauważyłem ze wycieraczka z tyłu zaczęła mi wariować . Może ma to coś wspólnego z tymi światłami ?
Ostatnio zmieniony pt 22:55, 05 gru 2014 przez Romix13, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Scalono. Proszę używać funkcji EDYTUJ ,a nie pisać post pod postem !
Powód: Scalono. Proszę używać funkcji EDYTUJ ,a nie pisać post pod postem !