Spot Lublin i okolice
Spot Lublin i okolice
Proponuję dogadać się i zorganizować jakiegoś mini spota w Lublinie. Osoby z Lublina i okolic. Chętne osoby pisać może jakoś się dogadamy i rozbujamy Lubelska grupę 
Siemanko:)
No wlasnie tylko ustalmy napewno miejsce spotkania:D zeby bylo pewne czy lbn czy co:) ustalimy miejsce i wtedy bedziemy sie zgadywac co do dnia i godziny:)
Ja narazie rozebralem pandolota nie mam foteli:/ gruntowne czyszczenie:)
chce jeszcze pare rzeczy zrobic oczywiscie jak wyrobie sie z kasa:) najlepiej w weekend:) by bylo:) no i wlasnie ty zostaje male ale :/ ten weekend i nastepny raczej napewno nie bo studia i mam tam jakies zaliczenia polowkowe itp;/ moze tak za dwa tyg?:>
tylko wlasnie te studia;/ bede wiedzial z 3-4 dni przed ze na bank nie musze czegos robic na nie;/
No wlasnie tylko ustalmy napewno miejsce spotkania:D zeby bylo pewne czy lbn czy co:) ustalimy miejsce i wtedy bedziemy sie zgadywac co do dnia i godziny:)
Ja narazie rozebralem pandolota nie mam foteli:/ gruntowne czyszczenie:)
chce jeszcze pare rzeczy zrobic oczywiscie jak wyrobie sie z kasa:) najlepiej w weekend:) by bylo:) no i wlasnie ty zostaje male ale :/ ten weekend i nastepny raczej napewno nie bo studia i mam tam jakies zaliczenia polowkowe itp;/ moze tak za dwa tyg?:>
tylko wlasnie te studia;/ bede wiedzial z 3-4 dni przed ze na bank nie musze czegos robic na nie;/
sebass__ pisze:Stacji jako stacji juz tam nie ma ale miejsce pozostałoMoże być mi odpowiada ale bd można sie przejechać gdzieś w jakieś miejsce w kraśniku gdzie bd można jakieś ciekawe foto zrobic
Bo bez foto sie nie liczy
:D
No jak to nie ma? latam tamtedy ostatnio co tydzien i stacja ma sie dobrze i stoi
Chodzi o shella na wlocie od strony lublina do Krasnika, najpierw masz tego shella zaraz za torami a pozniej po prawej masz Orlena
A no tak, bo tam podobno nadzór budowalny zanegował konstrukcje dachu nad dystrybutorami, ale trwaja jakies tam prace, wiec moze otworzą
Ja jeszcze na pewno przed 30 dam wam znac, by nie wyszło ze spot bedzie w krasniku bvedziecie naginac kilometry a ja nie dojade, bo to wtedy bez sensu i zrobicie sobie w Lublinie
wiec bedziemy caly czas w kontakcie 
Ja jeszcze na pewno przed 30 dam wam znac, by nie wyszło ze spot bedzie w krasniku bvedziecie naginac kilometry a ja nie dojade, bo to wtedy bez sensu i zrobicie sobie w Lublinie