Witam forumowiczów.
Zamierzam kupić pande i dlatego dołączyłem do Was.
Pozdrawiam,
Stachu99
Witam
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- interwojciech
- Stały bywalec
- Imię: Wojciech
- tlen: interwojciech
Re: Witam
Cześć 
- patryczeknet
- Profesjonalista
- Imię: Patryk
- gadu: 652697
- tlen: 508-201-559
- Kontakt:
Cześć
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
-
stachu99
- Świeżak
- Imię: Stachu
- gadu: 0
Witam ponownie.
Wczoraj moja kobietka kupiła Pande a ja ją będę tutaj reprezentować.
W poście poniżej jest link do Pandy zakupionej.
http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?f=98&t=7537
Panda ma ubogie wyposażenie ale jesteśmy zadowoleni. Zwłaszcza, że świeżo po przeglądzie i wymianie pewnych elementów instalacji gazowej i dodatkowe 5 lat na inst. gazową. Na dodatek na autko jest jeszcze gwarancja do 12.2014.
W aucie nie ma gniazda elektrycznego razem z uchwytami na picie. To będzie pierwsza rzecz, którą zamontuje osobiście lub przez aso. PRĄD musi być.
Jako, że mamy niski wjazd do garażu to muszę coś wymyśleć z anteną aby jej nie zniszczyć przy wyjeżdżaniu tyłem z garażu.
Teraz pora odejść od kompa bo mózg paruje od ilości pochłoniętych informacji na temat Pandy.
Wczoraj moja kobietka kupiła Pande a ja ją będę tutaj reprezentować.
W poście poniżej jest link do Pandy zakupionej.
http://forum.pandaclubpolska.org/viewtopic.php?f=98&t=7537
Panda ma ubogie wyposażenie ale jesteśmy zadowoleni. Zwłaszcza, że świeżo po przeglądzie i wymianie pewnych elementów instalacji gazowej i dodatkowe 5 lat na inst. gazową. Na dodatek na autko jest jeszcze gwarancja do 12.2014.
W aucie nie ma gniazda elektrycznego razem z uchwytami na picie. To będzie pierwsza rzecz, którą zamontuje osobiście lub przez aso. PRĄD musi być.
Jako, że mamy niski wjazd do garażu to muszę coś wymyśleć z anteną aby jej nie zniszczyć przy wyjeżdżaniu tyłem z garażu.
Teraz pora odejść od kompa bo mózg paruje od ilości pochłoniętych informacji na temat Pandy.
Pozdrawiam,
Stachu99
Stachu99