Mogłeś sprawdzić przed montażem, podpiąć do aku to byś zobaczył. Mógłbyś reklamować wtedy. Teraz to lipa Chyba, że założysz jednego tego starego dobrego i jednego tego nowego.
Ale lipa Ci się trafiła pierwszy raz z czymś takim się spotykam... pamiętam jak żeśmy wszyscy hurtowo te LEDy brali i nie było takich jaj.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Nowe kupione i założone. Pojechałem do Zabrza po nie. Pudełko takie samo jak te z Koszalina. Dziwne ze te z Koszalina miały pełny otwór chłodzenia lampy. Te z Zabrza w miejscu chłodzenia mają siateczke. Poprzednie odeslane. Zadam zwrotu kasy za taką lipe.
podpinam się pod temat, jakiś czas temu zauważyłem że w jednej z lamp lekko zaparowało szkło - było to na jesień ok. października. Od tego czasu lampa jest zaparowana cały czas, a niedawno po przyglądnięciu się owej lampie zauważyłem pewien ubytek - zbliżyłem się do lampy i najprawdopodobniej jedna lub dwie diody powiedzialy papa - gdyż lampa nie świeci pełnym kołem jak druga. W związku iż mam na nie jeszcze gwarancję (12m-cy) napisałem do sprzedawcy i mam je odesłać na reklamację. Teraz moje pytanko co wybrać i czy one się wogóle czymś różnią czy to dokładnie to samo tylko u innego sprzedawcy i różnią się ceną:
Problem taki jakie te ledy okrągłe kupić? Wszystko to chinśkie z tym że jedne kosztują 55zł a inne 155zł. Jeśli te mi padną ( odpukać ) to kupię jeszcze raz te za 155zł z diodami piranha ( też chińskie )
Ciekawe że na aukcjach piszą '' ledy osramowskie albo ledy samsunga '' hehe