Pytanie mam czy tłumik środkowy od zwykłej pandy jest taki sam jak do pandy tej co ja mam 100hp, ewentualnie kupiłbym ten normalny a końcowy to już jakiś z sieci bym zamówił. np. coś takiego. http://www.mapet-tuning.com/sklep/sport ... kldd9vmte7" onclick="window.open(this.href);return false;
czy np. od pandy 1.3?
dało by rady?
zgodnie z tym co podaje eper
1.1 i 1.2 maja to samo
1,3 maja co innego
4x4 to jest całkiem inna bajka
no i nasze misie tez maja osobne tłumiki - tak wiec na oko może pasować ale przepustowość na bank będzie inna
ps jak już zakupisz ten tłumi to pochwal się dźwiękiem - mnie tez czeka wymiana tłumika i tak się zastanawiam czy aby ulter nie będzie za bardzo darł japy.. aktualnie seria ładnie mruczy
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Stegos pisze:
ps jak już zakupisz ten tłumi to pochwal się dźwiękiem - mnie tez czeka wymiana tłumika i tak się zastanawiam czy aby ulter nie będzie za bardzo darł japy.. aktualnie seria ładnie mruczy
Ulter wcale nie dre japy, mam wrażenie że jest nawet za cichy oni tam od któregoś roku zmodyfikowali tłumiki przez co te nowe ultery są cichsze też miałem obawy po montażu jak będzie brzmiał za jakiś czas gdy się przepali ale po roku twierdze że jest za cichy
Dokładnie ja mam ultera pierwszy sezon i jeszcze się nie drze ale fajnie mruczy i nie za głośno.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
no to brzmi zachęcająco - bo jak na YT pacze to tamte strasznie się drą... a że 100hp to wiertarka jest i 3,5 tyś na obrotku często gości w normalnej jeździe, to wole zapytać zanim mi łeb rozerwie po przejażdżce
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.