Przez ostanie 3 tyg co tydzien dolewam plyn do chłodnicy -.-" nie ma przecieku na zewnątrz ale dzisiaj odkryłem że chyba bedzie miała wewnątrz
POMOCY
ile cie kosztowała nagrzewnica :> ?natus08 pisze:Miałem ten sam problem w zeszłym roku chyba, nagrzewnica zaczęła powoli puszczać i całe auto zalane ciagle, ile suszenia miałem to masakra. Nie wiem gdzie dokładnie jest nagrzewnica, ale przy zakładaniu nowej trzeba zwrócić uwagę aby uszczelki dobrze założyć. U mnie mechanik partacz tak założył, że dalej się lało... i tak z reklamacją musiałem czas i nerwy tracić.
dokladnie do układu chłodzenia zalecane do nagrzewnic, aa i jeszcze znalazlem źródło to kapie z plaskitu ale nie wiem jak tam sie dostac przy pedale gazuzecer1971 pisze:Jaki uszczelniacz do chłodnicy kupiłeś ???
podobno caly dzien roboty -.-natus08 pisze:@VipAdiVip - nagrzewnicę kupiłem z jakiegoś rozbitka nową praktycznie. Około 60-70zł teraz widzę nawet taniej są.
Co do lania płynu po plastikach to normalne, właśnie tędy cały płyn spiernicza i zalewa autko![]()
U mechanika wymiana + zalanie płynem 200zł płaciłem... Bo sporo rozbierania jest pandziochy przy tym.
niestety mam jak na razie uraz który dyskwalifikuje mnie na 3 miesiace od dźwigania, schylania ectOsiemKilo pisze:Ściągnąć całą deskę to max godzina