To w aso regenerują przekładnie do nowego samochodu na gwarancji jeśli tak to ładny przekręt ?? czy wymienili ci na nową ??doldi pisze:halo i jak coś więcej??? u mnie po regulacji przekładni pukanie się uciszyło i układ kierowniczy pracuje... troszkę twardziej, ale są to opinie mojej żony, ja na razie nie jeżdżę i przez jakiśczas nie wsiądę za kierownicę .. niestety gips na nodze
Problem z zawieszeniem?
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- Imię: Paweł
- gadu: 1416221
Re: Problem z zawieszeniem?
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
To niech kombinują i nie odpuszczaj !!! ciekawe czy od 500 lub od Pandy II podejdzie przekładnia możliwe że tak tylko końcówki będą się różnic ZAPYTAJ W ASO !!!doldi pisze:ta wymieniona na nową również zaczeła pukać i tę nową podkręcili
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
-
doldi
- Profesjonalista
- Imię: Maciej
- gadu: 0
Pawell82 pisze:To niech kombinują i nie odpuszczaj !!! ciekawe czy od 500 lub od Pandy II podejdzie przekładnia możliwe że tak tylko końcówki będą się różnic ZAPYTAJ W ASO !!!doldi pisze:ta wymieniona na nową również zaczeła pukać i tę nową podkręcili
próbowałem podpytać.. ale nie chcieli mi udzielić tej informacji ...
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
A masz możliwość zobaczenia numerów przekładni to bym to sprawdził ??doldi pisze:Pawell82 pisze:To niech kombinują i nie odpuszczaj !!! ciekawe czy od 500 lub od Pandy II podejdzie przekładnia możliwe że tak tylko końcówki będą się różnic ZAPYTAJ W ASO !!!doldi pisze:ta wymieniona na nową również zaczeła pukać i tę nową podkręcili
próbowałem podpytać.. ale nie chcieli mi udzielić tej informacji ...
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
To jak już wyzdrowiejesz to zdobądź numery przekładni .doldi pisze:nie w tej chwili.. ponieważ nie ruszam się.,. noga w gipsie
-
doldi
- Profesjonalista
- Imię: Maciej
- gadu: 0
Pawell82 pisze:To jak już wyzdrowiejesz to zdobądź numery przekładni .doldi pisze:nie w tej chwili.. ponieważ nie ruszam się.,. noga w gipsie
może troszke potrwać
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Aby nie zakładać nowego tematu, odkopię ten. Od poniedziałku (czyli odkąd są dość duże deszcze) zaczęło skrzypieć tylne zawieszenie na nierównościach. Po małym śledztwie, obstawiam tylny lewy amorek lub jego tuleje.
Skrzypienie ma szanse zniknąć, czy dylać z tym na gwarancji?
Te tylne amorki są raczej słabej jakości, gdyż w mojej dwójce również kiedyś poszły tuleje w nich.
Skrzypienie ma szanse zniknąć, czy dylać z tym na gwarancji?
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
Próbuj je reklamować, póki masz okazję na gw. Pewnie jest tak jak w PII. Dodasz że strasznie irytują itd.To może wymienią. 
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW