a czy może ktoś w skrócie opisać jak wymienić górną poduszkę amortyzatora ?
Mam ściągacz + dobre chęci i chyba robiłem to kiedyś w CC. Wyciąga się cały mcpherson ?
a czy może ktoś w skrócie opisać jak wymienić górną poduszkę amortyzatora ?
Mam ściągacz + dobre chęci i chyba robiłem to kiedyś w CC. Wyciąga się cały mcpherson ?
Wyżej polecałem łożyska SKF, że takie same miałem oryginalnie zamontowane- odwołuje to co napisałem ! Wymieniałem na wiosnę i znowu sie wysypały, kiera "trykotała" przy kręceniu, przejechałem od tego czasu ok 3tyś km. Wymieniłem teraz z jednej strony na Sachsa i wydaje mi się, że lepiej chodzi niż SKF.
chłopie... skąd mieliśmy wiedzieć, że piszesz o Seacie na forum , bez wzmianki na ten temat?
generalnie SKF jest dobrą firmą, a czy łożyska kolumny McPersona do Pandy robią dobre, to nie wiem...
moja Panda ==> KLIK moja 307'mka ==> KLIK moja SV'ka ==> KLIK
Jutro jadę po amortyzatory na przód, pora wymienić, może w sobotę się uda, mam pytanie o łozyska właśnie , bo u mnie nic nie stuka przy skręcaniu kierownicą, kupować i wymieniać od razu łożyska?
wujek_arbuzzz pisze:Jutro jadę po amortyzatory na przód, pora wymienić, może w sobotę się uda, mam pytanie o łozyska właśnie , bo u mnie nic nie stuka przy skręcaniu kierownicą, kupować i wymieniać od razu łożyska?
Jeśli piszesz o łożysku/poduszce amortyzatora,to zmieniaj,koszt nie za wielki,a spokój będzie na zaś.