Numer postu:#47 przez Romix13 » N 10:05, 14 lip 2013
Hahaha ja też mam , zwłaszcza policzki i gardło bolą ze śmiechu Dzięki za super atmosferę zjawiskową w nocnych lampach i za pyszne babeczki Carolci do domu trafiłem o g. 0:54 najpóźniejszy spot w historii i te 10minut błądzenia po rozkopanym rondzie ...te GPSy
Ostatnio edytowano N 10:16, 14 lip 2013 przez Romix13, łącznie edytowano 1 raz
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#48 przez menesz1974 » N 10:07, 14 lip 2013
nie marudz heheh każdy blądził
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
Ja tez Wam dziekuje za mile spedzony czas krotko ale zawsze cos Mateusz bardzo sie ucieszyl z baseballowki z logo :-P jeszcze tylko koszulka i bedzie mial komplet. Carolcia pyszne ciasteczka prawdziwa artystka z Ciebie ))
Ostatnio edytowano N 23:25, 14 lip 2013 przez Romix13, łącznie edytowano 3 razy
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#59 przez menesz1974 » Pn 17:32, 15 lip 2013
witek się rozczulił na widok miśków,nikt nie chciał dac pomacać swojego ,więc został mu cruzik heheheh
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.