Numer postu:#63 przez Kamillo » So 23:17, 15 cze 2013
Maciek nie jest ważne to co na zewnątrz - dusza się liczy
dzięki za miłe i radosne spotkanie. Nasz nowy nadworny fotograf z osobie mojej kochanej Żony zrobił nam ok. 120 zdjęć. więc muszę jutro zrobić ich przegląd, wybrać kilka najfajnieszych i wrzucę w ten temat
Numer postu:#64 przez pawel.plock » So 23:51, 15 cze 2013
Dzięki za miłego spota:) Fajnie było powrócić do pandoświata Fajne miejsce Chociaż Żeraniowi też nie brakuje Następnym razem to coś z grillem może;)? No i koniecznie trzeba się zgadać z Łodzią na jakiś wspólny grillo-spot gdzieś w połowie drogi
-------------------------------------------------------- Bardzo prosze o LAJKI! BOSSKO.pl
Numer postu:#66 przez Romix13 » N 9:27, 16 cze 2013
Ta 500ka fajnie wygląda wśród Pand
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#68 przez menesz1974 » N 9:34, 16 cze 2013
liczy się że ta sama stajnia
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
Numer postu:#70 przez doldi » N 11:09, 16 cze 2013
spejalnie napisałem o 500 po prostu bardzo a nawet bardzo mnie się podoba szczególnie wersja abarth z silniczkiem turbo i essesse miałem okazj,ę jeździć tym gokartem... ale nie stety auto dla mnie musi być praktyczne... A Pandziorka to mi spełnia choć najczęściej jeżdżę sam nią...
Numer postu:#71 przez Kamillo » N 12:35, 16 cze 2013
Uwaga,uwaga wrzucamy fotki z wczorajszego spotkania myśląc o wspólnym spotkaniu z Łodzią padł już nawet wstępny termin - ostatni weekend sierpnia...jak najbardziej do rozważenia
Dziękujemy Pani Fotograf za ładne zdjęcia Mam nadzieje że już niedługo widzimy się na jakimś wieczornym spontanie w tygodniu no i za jakiś czas znów mobilizujemy się konkretniej w Stolicy. Co raz sympatyczniej się gada, cały czas coś z naszymi autkami dzieje się ciekawego, pojawiła się "500" więc jest git. A co do wspólnego spotkania Warszawsko - Łódzkiego to jak czas pozwoli to oczywiście lać benzynę/ropę/gaz i jazda Do następnego