Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Deacon napisał(a):Mam N i czekam na ich ruch. Teraz mam wszystkie pakiety tematyczne oprócz premium i płacę 54zl. Widzę na ich stronce, że to samo jest teraz za 59zl więc drożejZobaczymy co mi zaproponują bo nie zamierzam płacić więcej.
Takie fuzje to dla abonenta nic dobrego bo zmniejsza się wybór. Teraz zostało w sumie NC+ i Polsat. Neti, UPC i Vectry nie liczę bo to żadna konkurencja - ceny z kosmosu a pakiety tragiczne. Polsat już miałem i nigdy więcej. Monopol się zrobił mały
Camcioo napisał(a):Ja mam c+ od chwili wprowadzenia na Polski rynek więc szmat czasuŻadne promocje mnie nie obejmowały
Do mnie pewnie też zadzwonią niebawem i zobaczymy co zaproponują
bobofrut napisał(a):Przepłacałeś tyle lat![]()
eN musi mieć coś taniej ! Mamuśka już z nimi dobrze pogada
My z 89 N+ MR, zmieniamy na 59zł NC+ +MR
bobofrut napisał(a):Camcioo napisał(a):Ja mam c+ od chwili wprowadzenia na Polski rynek więc szmat czasuŻadne promocje mnie nie obejmowały
Do mnie pewnie też zadzwonią niebawem i zobaczymy co zaproponują
Przepłacałeś tyle lat![]()
eN musi mieć coś taniej ! Mamuśka już z nimi dobrze pogada
My z 89 N+ MR, zmieniamy na 59zł NC+ +MR
matyja napisał(a):Deacon ==> http://www.ncplusik.pl/2013/03/nc-usuni ... e-nie.html
jestem abonentem n'ki i zaproponowane ceny są zdecydowanie za wysokie...
dostałem dzisiaj "propozycję" - albo przechodzisz do nc+ na pakiet Silver za 69/mc albo spadaj - to tak w skrócie
dodam, że obecnie płaciłem 54/mc i to jest cena, przy której mógłbym zostać, przy obecnie oferowanych kanałach w ramach pakietu UNIVERSE (czyt. bez zmian, które są opisane w linku powyżej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości