Witam, i zarazem pytam:) Mało miejsca na prawe kolano

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: Witam, i zarazem pytam:) Mało miejsca na prawe kolano

Numer postu:#16  Postprzez gumis » Pt 10:24, 08 mar 2013

Plastik kolumny trzymają 2 śruby oraz zaczepy, ale żeby go ściągnąć to ściągnij najpierw oprawę mieszka, i odkręć górny plastik.
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
gumis
StickerLover

Panda: 1.2 DynamiT 2004
Imię: Tomek

Numer postu:#17  Postprzez witia_2005 » Pt 10:30, 08 mar 2013

niewidomy3373 napisał(a):Sposób na kolano już mam, przerobię tunel:) Serio. obetnę te dwa plastiki tak żeby kolano miało więcej miejsca. A druga sprawa, że fotel kierowcy dam bardziej w prawo do drzwi. Co prawda tylko można go przesunąć o 2cm, ale to starczy (niestety wiąże się to z przedziurkowaniem 4rech mocowań fotela do podłogi). A co do kolana to plastik kolumny trzeba wymontować i uciąć na pół, podobnież z tym plastikiem w kształcie podkowy zamkniętej która trzyma mieszek i plastik kolumny:)))
Dlatego jeśli ktoś ma schemat, zdjęcia jak zdjąć te dwa plastiki będzę bardzo wdzięczny (gdzie podważyć co odkręcić itd.)
Pozdrawiam

Zły pomysł. Lepiej dopasuj kolano do auta. Sposoby są dwa. Mechanicznie lub naturalnie. Ja na Twoim miejscu wybrałbym sposób naturalny bo trochę ruchu na świeżym powietrzu nikomu nie zaszkodziło. Wiosna idzie, rower czeka i takie tam. A nie Rżnąć pół tunelu bo kolana się nie mieszczą. :rotfl:
witia_2005
Aktywny

Panda: 1.2 dynamic

Numer postu:#18  Postprzez Romix13 » Pt 23:38, 08 mar 2013

niewidomy3373 napisał(a):Sposób na kolano już mam, przerobię tunel:) Serio. obetnę te dwa plastiki tak żeby kolano miało więcej miejsca. A druga sprawa, że fotel kierowcy dam bardziej w prawo do drzwi. Co prawda tylko można go przesunąć o 2cm, ale to starczy (niestety wiąże się to z przedziurkowaniem 4rech mocowań fotela do podłogi). A co do kolana to plastik kolumny trzeba wymontować i uciąć na pół, podobnież z tym plastikiem w kształcie podkowy zamkniętej która trzyma mieszek i plastik kolumny:)))

Ja bym wolał schudnąć te 5kg :mrgreen: :zakrecony:
Siemka :)
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW :)
Romix13
Wesoły Tramdriver

Panda: Misiek 1.1 2003 / od 2004 LPG II gen.
Imię: Romek

Numer postu:#19  Postprzez Junak » N 16:00, 10 mar 2013

Witaj :D
(_[__]=====/////=====[__]_)
"...pojedziemy gdzieś, rozpędzimy się, pokonamy noc, przywitamy dzień..."
http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,909.html
:mrgreen: Majster Garaż :mrgreen:
Junak
Przyjaciel klubu

Panda: 1.2
Imię: Tomek