Numer postu:#1 przez niewidomy3373 » Śr 22:20, 06 mar 2013
Witam serdecznie.
Jestem nowym użytkownikiem na tym forum i zarazem świeżym WŁAŚCICIELEM pandy II 1,1 benzyna rocznik 2007. Jednak to nie oznacza, że z Pandą nie miałem nic wspólnego. Dwa lata temu jeździłem przez okres rok, świeżynką Pandą 2010. Był to samochód służbowy. Później pracę zmieniłem lecz sentyment do Pandy pozostał. Mianowicie mało spalała, nie psuła się, podobała mi się i części do Fiata są tanie:)))) Ale tutaj rodzi się mój mały problem. Mianowicie od 3ch miesięcy jestem posiadaczem i znów użytkownikiem Pandy. Jednak ciągle borykam się z tym, iż mam mało miejsca na prawe kolano bo KOLUMNA SKRZYNI biegów mi przeszkadza. Dziwna sprawa bo 2 lata temu nie przeszkadzało mi to w samochodzie służbowym. Inna rzecz, że przez ten okres przytyłem z 5kg no i jeżdżąc innymi samochodami mogła zmienić się moja pozycja jazdy, mianowicie nogi rozkraczam mając je na pedałach. A druga sprawa wydaje mi się, że środek kierownicy nie przypada na środek fotela kierowcy... NIe wiem czy miałem tak we wcześniejszej Pandzie służbowej i na pewno nie ma tak w innym markach samochodów, ale autentycznie środek kierownicy nie pokrywa się ze środkiem fotela. Fotel jest bardziej na prawo w stosunku do kierownicy... też tak macie???
Pozdro, długie przywitanie:)))))