Numer postu:#2 przez Romix13 » Pt 19:29, 01 lut 2013
Spot Alwernia 16.02.2013r. Parking "Biedronka" godzina wstępnie 17? (godzina jeszcze do ustalenia) a jak będzie zimno to 20min pózniej podjedziemy do ALCHEMII (100m dalej) Wstępnie się piszę 1. michal 2. Romix13 3.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#7 przez Romix13 » So 14:20, 16 lut 2013
Forsaken napisał(a):Rozumiem ze widzimy sie o 17? Przy jakiej ulicy jest Biedronka?
jeśli potrzebujesz na GPS namiary to Biedronka jest przy ALWERNIA ul.Mickiewicza 15a
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#9 przez Romix13 » So 21:15, 16 lut 2013
Hehe no ja właśnie dotarłem Forsaken będzie ostatni w domu bo najdalej z nas ma ale obżarłem się mniam pyszne było , dzięki za spota panowie hehe najważniejsze że wesoło i przy kominku posiedzieliśmy temat CC z 97' przypomniał stare czasy Piotrek czekamy na fotki Co prawda było nas tylko trzech i w każdym z nas inna krew ale wszyscy Pandami
Numer postu:#10 przez michal » So 21:36, 16 lut 2013
Każda Panda z innego powiatu i prawie wszystkie czyste. No wspominki o CC z gaźnikami aisana, coś pięknego. Ale znowu nie udało nam się "polecieć w kulki."
Numer postu:#11 przez Forsaken » So 22:34, 16 lut 2013
Dzięki za fajnego spota Pomimo małej frekwencji było super Wrzucam fotkę. Sorki że tak późno ale próbowałem być multimedialny i przesłać dane na kompa przez Fifi Rifi ale i tak skończyło się na kablu
Numer postu:#13 przez Romix13 » N 20:51, 17 lut 2013
Bo Piotrka telefon robi czyste fotki
Numer postu:#14 przez michal » Cz 8:50, 21 lut 2013
Mam propozycję, może na wzór Śląska, przedyskutujemy kwestię spotów cyklicznych w Małopolsce? Wybrać dzień i miejsce comiesięcznych spotów (oczywiście można by było wybrać dwie miejscówki: na okres letni i zimowy ). Myślę, że uporządkowało by to trochę przeprowadzanie naszych małopolskich spotów a także ich organizowanie.
Numer postu:#15 przez Forsaken » Cz 13:11, 21 lut 2013
Nie głupi pomysł. Można przykładowo umówić się np na pierwszą sobotę miesiąca. Jedną z miejscówek na pewno może być ta z Alwerni. Jest blisko fajnej pizzerii