michal napisał(a):Ale seicenta mam nadzieję nie wysprzedajesz?
Bo swap i faltdach były mocno pożądane swojego czasu na centomani.
Ogólnie bardzo ładnie się prezentuje to Twoje seicento, prosił bym tylko jeszcze o foto całego auta, jeśli masz.
Dziękuje za miłe słowa jestem rówież użytkownikiem czynnym jak widać po vlepach na moim autku centomani i jak najbardziej wiem ile jest warte,chociaż dla mnie pieniądze nie oddadzą jego wartości jak najbardziej sej zostaje ze mną.Plan jest taki aby zrobić z niego do końca "wyścigówke" w której jazda będzie " mega frajdą" a nie tylko szybki wózek na zakupy zaś Pandą poprostu jeździć
Zdjęcią obięcuję że napewno dodam aktualne lecz dopiero w najbliższą sobotę
bobofrut napisał(a):Nie nazwałbym go skromnym
Piękny ^^ lubię go hahaha
podoba mi się cały, a silnik niczego sobie ^^ ile KM ma ?
Silnik książkowo ma 86 koni mechanicznych zaś mój jak widac już po fotografi jest troche zbajerowany
Nie lubię sie przechwalać najchętniej zaprezentowal bym wam na spocie gdzieś w okolicy jak się jeździ
dodam krótki opis :
Obniżona głowica
Powiększone gniazda zaworów
Wałek Rozrządu 966
świece NGK V-line
Dolot
układ wydechowy z rury kwasowej o średnicy 50mm z strumienicą łuskową
przepustnica 1,6 16v
lekkie kolo zamachowe 5kg ( seria 6,7kg)
skrzynia biegów pochodzi z fiata pandy 100hp zaś silnik z fiata bravo 1.2 16v
Obecna moc potwierdzona wykresem a nie wzięta z obliczeń kalkulatorem to ponad 100KM+,Realne 100 osiąga w granicach 7.7s
jest rówież rozpórka,troche ubogacone wnętrze no i to chyba na tyle.Do samochodu abym był w pewni usatysfakcjonowany po zimie zostanie zamontowana turbospężarka oraz zawieszenie samorobne air=ride
Nie chciałbym zakładać jakiś lepszych droższych felg bądź spojlerów itd gdyż auto z założenia ma być niepozorne i robić swoje np z wcześniej wspomnianymi na głownym czacie BMW.Opis może odbiegać od fotografi gdyż są one nie pierwszej świeżości poprawie mój bład i bedzie wiadomo co i jak
P.S Dodałem ten wątek i fotografie na probe gdyż chciałem zobaczyć państwa rekcję,zauważylem że jesteście przyjaźnie nastawieni to też bede go kontynuował i ubogacał w informację.