Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
rukh napisał(a):majkel napisał(a):z tego wszystkiego wynika że, najlepiej stan techniczny Pandolota Agenta ogarnia Deacon, chociaż go prywatnie nie użytkuje, jak również śmie twierdzić że ów człowiek jeździ niebezpiecznie, nie będąc chociażby jego pasażerem . Magia istna magia, coś pięknego, niesamowite zdolności pewnego człowieka xD.
A ty kolego gdzie to wyczytałeś Zastanowiłeś się w ogóle nad tym co piszesz Jako druga osoba wkładasz jakieś dziwne słowa w usta, wydumane z powietrza i niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie w wątku.
Jarecki8810 napisał(a):rukh napisał(a):majkel napisał(a):z tego wszystkiego wynika że, najlepiej stan techniczny Pandolota Agenta ogarnia Deacon, chociaż go prywatnie nie użytkuje, jak również śmie twierdzić że ów człowiek jeździ niebezpiecznie, nie będąc chociażby jego pasażerem . Magia istna magia, coś pięknego, niesamowite zdolności pewnego człowieka xD.
A ty kolego gdzie to wyczytałeś Zastanowiłeś się w ogóle nad tym co piszesz Jako druga osoba wkładasz jakieś dziwne słowa w usta, wydumane z powietrza i niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie w wątku.
W tym wątku i ja to wyczytałem. Więc chyba Ty nie czytasz ze zrozumieniem. Nie było wprawdzie bezpośrednio powiedziane, do kogo się pieje, ale jak widać ta osoba sama się znalazła. Przeczytaj to jeszcze raz, jak nie pomoże to jeszcze i tak do skutku.
Co do nie zmuszania nikogo do - problem jest taki, że konta tu też nie można usunąć. Trochę to abstrakcyjnie brzmi.
arti_s napisał(a):Pokaż mi gdzie padło że chodzi o tą osobę, która rzekomo się sama znalazła ???!!! Nikt nie napisał o kogo konkretnie chodzi!!! Więc ja też mógłbym pomyśleć i napisać że Deacon pisze o mnie. Tym bardziej że co niektórzy wiedzą że ja za kierownicą nie jestem rencistą
majkel napisał(a):z tego wszystkiego wynika że, najlepiej stan techniczny Pandolota Agenta ogarnia Deacon, chociaż go prywatnie nie użytkuje, jak również śmie twierdzić że ów człowiek jeździ niebezpiecznie, nie będąc chociażby jego pasażerem . Magia istna magia, coś pięknego, niesamowite zdolności pewnego człowieka xD.
Czy ja się czymś chwalę? Napisałem jakie mi wykryli usterki na badaniach technicznych ale narazie wstrzymam się z wymianą. Jestem zwyczajnie wściekły na papierową jakość zawieszenia Pandy, kto by słyszał, żeby co 10-15 kkm wymieniać pół zawieszenia w samochodzie Przyczepiłeś się mojej wypowiedzi, jakbym co najmniej zabił człowiekaDeacon napisał(a):ja rozumiem, ze ktos nie ma floty na naprawe tak waznego elementu auta jakim jest zawieszenie, drugi nie robi tego celowo bo uwaza, ze to bez sensu - ich sprawa. ale na Boga, nie chwali sie tym na forum - tym bardziej kandydat na klubowicza (ktory po upomnieniu sie jeszcze smieje).
Deacon napisał(a):zreszta co ja bede wiecej pisal - tak dlugi czas oczekiwania na range mowi sam za siebie. chyba jednak nie tylko ja mam takie a nie inne zdanie. dziekuje. pozdrawiam.
waldekb3 napisał(a):Aby pominąć dalsze przepychanki słowne temat powinien zostać zamknięty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości