Numer postu:#2 przez djkodi » Śr 19:21, 03 paź 2012
ja się pisze ino trzeba by było jakąś godzinę ustalić ja siedzę w szkole teoretycznie do 16,30 ale pewnie wyjdziemy gdzieś koło 14. potem około 1-1,5h jazdy to tak myślę że około 16-17 można zrobić
Numer postu:#4 przez Romix13 » Cz 10:35, 04 paź 2012
Jak kuzynka żony do mnie z winem nie wpadnie i jak djkodi by leciał koło mnie i mógł mnie zabrać ze sobą , to bym był róbcie listę ja potem wam jeszcze dam znać ,jak coś to się dopiszę na listę.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#8 przez Romix13 » Cz 18:57, 04 paź 2012
1. michal 2. djkodi 3. pandziorek87(na 80%) 4. Romix13 - jak djkodi mnie zgarniesz po drodze ,to myślę że będę - grupa śląska również mile widziana
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#9 przez bombel » Cz 20:18, 04 paź 2012
1. michal 2. djkodi 3. pandziorek87(na 80%) 4. Romix13 - jak djkodi mnie zgarniesz po drodze ,to myślę że będę - grupa śląska również mile widziana 5. bombel - jak wyrobię się z planami to podjadę ale może być ciężko także nie obiecuję
Numer postu:#12 przez matyja » Pt 15:46, 05 paź 2012
1. michal 2. djkodi 3. pandziorek87(na 80%) 4. Romix13 - jak djkodi mnie zgarniesz po drodze ,to myślę że będę - grupa śląska również mile widziana 5. bombel - jak wyrobię się z planami to podjadę ale może być ciężko także nie obiecuję 6. matyja - będę w sobotę w Chrzanowie i podobnie, jak bombel, jak się wyrobię, to będę
moja Panda ==> KLIK moja 307'mka ==> KLIK moja SV'ka ==> KLIK
1. michal 2. djkodi 3. pandziorek87 4. Romix13 - jak djkodi mnie zgarniesz po drodze ,to myślę że będę - grupa śląska również mile widziana 5. bombel - jak wyrobię się z planami to podjadę ale może być ciężko także nie obiecuję 6. matyja - będę w sobotę w Chrzanowie i podobnie, jak bombel, jak się wyrobię, to będę