Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Worczynski napisał(a):Dla mnie fajnie wygląda, ciemne lampy dodały uroku Dusterowi Dawaj sesję Panda vs Duster A porównywanie Daci do pandy 4x4 trochę na wyrost, jak porównywać 3,5 metra z 4,1 metra samochodu. Oby jeździła bezawaryjnie i spełniała oczekiwania rodziców
PS. Cytryna należy do kumpla rodzicieli? Bo bardzo mi się C5 podoba
Deacon napisał(a):wcale nie taka zla ta dacia. jak za ta cene to nie ma co wybrzydzac
a opinii niektorych osob z tego forum nie nalezy wogole brac pod uwage
bobofrut napisał(a):co do wygluszenia to nie jest zle, na autostradzie 120 km/h bylo ciszej niz w naszej pandzie przy 90ciu.
Ja nie mowie ze jest idealna ale z paroma opiniami moge sie nie zgadzac lub sprostowac jako uzytkownik.
... tak na prawde to co mnei to interesuje ze za 10 lat zacznie gnic jak za 5 sprzedam pewnie.
w5minut_pl napisał(a):jest nieocynkowane
Borys napisał(a):Fajny kolorek auta. Jak za taka cenę oferta super.
Poza tym czemu aż z Chojnic jechała do Łodzi ? Czyżby tam była dobra cena czy brak u was dilera ?
bobofrut napisał(a):Witam. Jutro z rodzicami jedziemy odebrac naszą Dackę. Miał ktoś z Was stycznośc z tym samochodem lub ma zamiar kupic bądź kupil ? Zapraszam do dyskusji i opiniowania. ;>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości