Kiki napisał(a):Też nie rozumiem bo kierownicy nie da się po prostu wsadzić w innej pozycji jak jest wycięty ząbek...
guzik23 napisał(a):Jutro wreszcie zrobie osiowanie proxy po montażu wspomy bo pożyczyłem kabelek i FESa od znajomego. Móglby ktoś napisać jak to zrobić w progranie tak na szybko. Bede miał tylko na godzinkę ten interfejs i nie chce gdzies utknąć. Rozumiem że łącze sie z jakimś wybranym modułem w opcjach (jakim?) i wykonuje procedure Proxy tak? Czy jakoś inaczej to sie tam nazywa? Da sie coś popsuć tam nieodpowiednio klikając?
miras napisał(a):
Na trzecim zdj. widać jak trzeba było wygiąć plastyk przy prawym kolanie by silnik się tam zmieścił.
Zwierzak napisał(a):
Kto tak umie bez przycisku
Muszę jeszcze to dopracować, bo już wiem, że są pewne komplikacje związane z kontrolką "city" i przetestować w praktyce
JaceK napisał(a):U mnie kierownica lekko chodzi bez CITY i zrobię tak jak na filmie bez CITY... a CITY to zło totalne, brak kontroli nad autem
...zeby kierownica chodziła bardziej betonowo
JaceK napisał(a):U mnie kierownica lekko chodzi bez CITY i zrobię tak jak na filmie bez CITY... a CITY to zło totalne, brak kontroli nad autem
Zwierzak, opanuj co daje funkcja SPORT w 100hp... Podłaczałeś fesa na zlocie do 100hp? moze masz logi, moze dało by się zrobić to zamiast CITY
...zeby kierownica chodziła bardziej betonowo
Jarecki8810 napisał(a):Ja. Też nie mam przycisku. City włączyłem kawałkiem drutu.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości