Numer postu:#17 przez boston » Pn 19:54, 02 kwi 2012
pytam bo na zimnym z racji tego ze obroty dość wysokie nie słychać za dobrze i można nawet uznać w moim przypadku że na zimnym klepie mniej niż na rozgrzanym
PROFESJONALNE ZDJĘCIA TWOJEGO SAMOCHODU ? ZAPRASZAM NA PRIV
Numer postu:#19 przez boston » Pn 21:41, 02 kwi 2012
muszę przyznać że charakterystyka pracy Twojego silnika jest o wiele przyjemniejsza Jutro u siebie sprawdzę. Kumpel już grzeje garaż dla mnie więc jutro wszystko będę wiedział i się pochwale odchyłami od normy z pewnością
Numer postu:#24 przez Franek16i » Wt 1:25, 03 kwi 2012
wyreguluj zawory i dopiero porownaj, sprawdz, Panowie:D nasze pandy w takim razie chodza jak malinki:D, widzialem Pana jak odpalil i wyjezdzal to jakby dobry komplet kluczy wrzucil mu do glowicy:| silnika nie wiem:| ciszej nawet ropniaczek chodzi:| wiec chyba nie ma tragedi:D
Numer postu:#29 przez Franek16i » Wt 18:21, 03 kwi 2012
od casu do czasu zawory regulowac itp dobrze serwisowac i samochod bedzie sluzyl naprawde dlugo:) starsza konstrukcja silnika:) dobra na tym ze duuuuuuuze przebiegi sie naprawde robi tymi naszymi pandzinkami:)
Numer postu:#30 przez boston » Wt 18:58, 03 kwi 2012
byłem dziś w serwisie który robi tylko fiata i dowiedziałem się że to norma takie klepanie. Dla spokoju pomierzyłem luz. Wygląda to tak: 0,5 0,35 0,5 0,35 0,4 0,45 0,35 0,4 mierzyłem na silniku który stał ok 3 godziny teraz Wy mi powiedzcie co i jak z tymi wartościami